Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Dinsdag 29 September 2023

  Microsoft Power Platform: dit zijn de mogelijkheden

  De ontwikkelingen binnen Microsoft gaan razendsnel. Een recente innovatie is Microsoft Power Platform. Dit platform biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om het bouwen van apps en het automatiseren van processen. In deze blog vertellen we je meer over Microsoft Power Platform, wat het precies inhoudt, de functies en de voordelen ervan. 

  Wat is Microsoft Power Platform?

  Microsoft Power Platform omvat drie apps: Power Apps, Power BI en Power Automate. Power Apps stelt je in staat om eenvoudig zakelijke apps te maken die specifiek zijn ontworpen voor jouw organisatie. Power BI is gericht op het visualiseren van data en het delen van deze data met anderen. Met Power Automate automatiseer je gemakkelijk workflows en processen. 

  Wat zijn de voordelen van Power Apps?

  Power Apps biedt verschillende voordelen. Denk aan een snellere marktintroductietijd, omdat het ontwikkelen van apps veel minder tijd in beslag neemt dan traditionele app-ontwikkeling. Ook zijn de kosten lager, omdat je bij Power Apps geen codering nodig hebt. Verder hebben Power Apps een integratie met andere Microsoft tools, je haalt gemakkelijk data uit externe bronnen halen en het werkt op ieder apparaat.

  Wat zijn de voordelen van Power Automate?

  Met Power Automate automatiseer je allerlei verschillende soorten taken. Het automatiseren van deze taken bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie van je organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch plaatsen van gegevens vanuit een Excel-bestand naar SharePoint.

  Wat zijn de voordelen van Power BI?

  Power BI biedt een visuele weergave van data waarmee je beslissingen neemt op basis van deze gegevens. Diverse aspecten van je organisatie visualieer je hiermee, denk aan financiële gegevens of de analytics van je website. Met Power BI deel je rapporten binnen de organisatie en je koppelt het met allerlei andere tools.

  Waarom is Microsoft Power Platform zo krachtig?

  Microsoft Power Platform is krachtig om verschillende redenen. Om te beginnen bieden de drie app's een gecombineerde oplossing die het beste van drie werelden combineert. Daarnaast is het gebruik van Microsoft Power Platform van belang voor het faciliteren van digitale transformatie binnen elke organisatie. Het snelle ontwikkelingsproces stelt jouw organisatie in staat zich snel aan te passen aan veranderende omstandigheden en de gewenste output te bieden.

  Microsoft Power Platform biedt organisaties de mogelijkheid om processen efficiënter te maken en apps op maat te ontwikkelen. Probeer Microsoft Power Platform vandaag nog en ontdek zelf hoeveel voordelen de Microsoft Power Platform heeft voor jouw organisatie.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen