Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Rosanna van Dam - Dinsdag 19 Augustus 2020

   Hoe ook jij meer uit jouw robotstofzuiger haalt

   Het is natuurlijk belangrijk om je huis schoon te houden. Om deze reden heb je natuurlijk ook een robotstofzuiger gekocht. Er zijn veel verschillende merken en modellen. Het is belangrijk dat de robotstofzuiger zijn werk goed kan doen. Het is belangrijk dat hij op tijd naar het laadstation kan gaan om zichzelf op te laden. Ook is het natuurlijk belangrijk dat het de hele vloer goed schoonmaakt en al het vuil opzuigt. Het is belangrijk om de robotstofzuiger haar werk te laten doen. Het is een slimme stofzuiger. Een slimme stofzuiger werkt continu aan het verbeteren van haar eigen werkzaamheden. Wel zijn er een paar zaken waar je de slimme stofzuiger bij kunt helpen.

   De juiste plek voor het basisstation

   De beste plek van het basisstation is tegen de muur op een vlakke ondergrond. Het is zo gemakkelijk voor de slimme stofzuiger om hier naartoe te gaan. Zorg voor een vrije ruimte rondom het basisstation. Zorg ook dat er weinig grotere spullen rondom het basisstation staat. Denk aan sokken, voederbakjes voor je hond of kat, speelgoed van de kinderen of losse kabels en snoeren. Ook een opstaande rand van het tapijt moet je even corrigeren om het de slimme stofzuiger gemakkelijk te maken.

   Gebruik de app

   Wanneer je de slimme robotstofzuiger wilt gebruiken is het goed om de app op een tablet of de smartphone te gebruiken. Download dus als eerste de app op je toestel. Hierna kun je de slimme stofzuiger goed bedienen. Het is ook belangrijk om de levensduur van de batterij te verbeteren. Dit kan door de stofzuiger altijd in het basisstation te plaatsen. Zet de slimme stofzuiger ook niet in de zon of bij een warmtebron. Zorg ook dat de borstels schoon zijn om zo de slimme stofzuiger haar werk optimaal te laten doen.

   Goed onderhoud

   Onderhoud je apparaat goed en verleng de levensduur van de slimme stofzuiger. Net als bij eigenlijk ieder apparaat is goed onderhoud van groot belang. Een goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Onderhoud het opvangbakje en maak de filters en borstels ook regelmatig schoon. Blaas de borstels schoon en reinig alles goed, zodat de slimme stofzuiger haar werk goed kan doen. Houd de sensoren en lasers ook schoon om te zorgen voor een optimale navigatie van de slimme stofzuiger. Je zal zo langer van het apparaat kunnen genieten en er lang gebruik van kunnen maken.

   Haal meer uit jouw smart home

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »