Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Freek - Maandag 19 Juni 2021

    Let hier op bij het kopen van een slimme koelkast

    Overweeg jij de aanschaf van een slimme koelkast? Dan zijn er ook hierbij specifieke punten om rekening mee te houden. Om een miskoop te voorkomen zette wij, van Smartbright.nl, alvast enkele belangrijke punten voor je op een rijtje. Wel zo makkelijk!

     

    Onze kooptips voor een slimme koelkast

    Niet iedereen koopt elke dag een smart koelkast en dus is het zaak om je goed te verdiepen in de verschillende eigenschappen en wellicht kleine valkuilen. Om je hierbij zo goed mogelijk te helpen sommen wij hieronder enkele punten voor je op. Mis jij hierin bepaalde elementen? Laat het ons weten!

     

    Energielabel

    Misschien niet het eerste waar je je druk om maakt, maar de koelkast is wel een item dat de gehele dag gebruik maakt van de stroomvoorziening en dus is het de moeite waard om te kijken welk energielabel een potentiële nieuwe koelkast heeft.

     

    Passend in interieur

    De smart koelkasten van tegenwoordig zijn allang niet meer de koelkasten die men vroeger graag wilde wegwerken. De nieuwere, smart koelkasten passen qua uiterlijk en stijl zelfs helemaal in het moderne interieur. Een mooie strakke zwarte koelkast in een nieuwbouwhuis misstaat niet!

     

    Let hier op bij het kopen van een slimme koelkast

     

    Koelkast inhoud (L)

    Jij wilt natuurlijk wel je eten, biertjes, ontbijt en alle andere belangrijke items kwijt kunnen in de koelkast. Hoe je jezelf hiervan verzekerd? Door goed te kijken naar de inhoud van de koelkast. Lijkt de inhoud je ietwat klein? Neem de koelkast dan liever niet. Hierin geldt namelijk liever te groot dan te klein.

     

    Entertainment

    Wil jij muziek kunnen afspelen op de koelkast of wellicht Youtube tutorials kunnen afspelen voor het koken? Dan is het zaak goed te letten op welke vormen van entertainment de koelkast ondersteund. 

     

    No Frost

    Heeft de koelkast een "no frost" functie? Dan betekent dit dat de wanden van de koelkast niet bevriezen en dat je dus nooit meer de koelkast hoeft te ontdooien. 

     

    Advies smart koelkast van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen