Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Freek - Dinsdag 26 Juni 2021

    Kooptips voor slimme rookmelder kopen

    Naar alle waarschijnlijkheid koop jij niet elke dag een slimme rookmelder (wij overigens ook niet) en is het soms een beetje zoeken naar een speld in een hooiberg. Om deze reden hebben wij alvast een aantal elementen om rekening mee te houden bij een aankoop van een smart rookmelder voor jou op een rijtje gezet. Scheelt voor jou weer een stukje zoekwerk toch!?

     

    Meerdere rookmelders

    Heb jij meerdere slimme rookmelders nodig in huis en heb je deze bedacht op de meest strategische plekken in huis? Ga dan op zoek naar pakketten met daarin meerdere rookmelders. In veel gevallen ben jij op deze manier namelijk een stuk voordeliger uit dan wanneer je de melders per stuk gaat aanschaffen.

     

    Eisen en keurmerken

    Rookmelders moeten voldoen aan bepaalde eisen en keurmerken. Ga dus altijd goed na over welke keurmerken de rookmelder die jij op het oog hebt beschikt alvorens je overgaat tot koop.

     

    Stroom

    Weet jij waar je de rookmelder wilt gaan plaatsen in huis? Dan is het zaak dat je goed oplet wat voor soort voeding de rookmelder die jij gaat kopen nodig heeft. Is het een rookmelder op batterijen of op stroom?

     

    Communiceren

    Zonder een koppeling met andere slimme producten heb je in feiten niet zo gek veel aan een smart rookmelder. Zorg dus dat je rookmelder nu, of in de toekomst, te koppelen is aan de rest van jouw slimme devices. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slimme verlichting en slimme buitenverlichting die gaat knipperen wanneer er iets aan de hand is.

     

    Advies op maat van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen