Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Rachel de Weerd - Woensdag 29 Juni 2020

  Is een smart weegschaal nu écht een toegevoegde waarde?

  Een slimme weegschaal wordt ook wel een wifi weegschaal of smart weegschaal genoemd. Het is mogelijk om veel meer metingen te doen met een slimme weegschaal dan met een normale. Je kunt de weegschaal ook met de smartphone of tablet bedienen. Het is zo mogelijk om de geschiedenis op te slaan en te bekijken. Er zijn ook meerdere gebruikersprofielen mogelijk op de weegschaal. Zo kan de slimme weegschaal door meerdere mensen gebruikt worden. Er is al volop keuze als het gaat om een wifi weegschaal. We bespreken graag de opties en mogelijkheden met je. Waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van een slimme weegschaal. We helpen je daarom graag op weg.

  De beste slimme weegschalen

  Het is goed om je gewicht in de gaten te houden. Het is nog belangrijker om een goede analyse te kunnen maken. Het is met een slimme weegschaal mogelijk om eenvoudig je BMI te berekenen. Hiervoor zijn er de medisana targetscale 3, de Medisana slimme weegschaal en ook de TargetScale 3 weegschaal. Het zijn alle drie uitstekende weegschalen. De Medisana Smart Scale 3 is een goede keuze in onze ogen.

  Waar moet je op letten bij een smart weegschaal?

  Een paar zaken zijn belangrijk om op te letten als je een slimme weegschaal gaat kopen. Zo is het goed om te kijken hoeveel gebruikersprofielen mogelijk zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de slimme weegschaal een verbinding met het wifi heeft. Zo kun je het met de smartphone bedienen.

  Wat wil je allemaal meten?

  Het is belangrijk om te kijken wat je allemaal wilt meten. Wil je naast het gewicht ook je BMI weten? Het vetpercentage en de spiermassa? Het is dan goed om een uitgebreide smart weegschaal aan te schaffen. Kijk ook of de slimme weegschaal met jouw Android toestel werkt of de iPhone. Weet vervolgens ook voordat je de aankoop doet in welke schaalverdeling gemeten wordt. Wil je het tot 100 gram nauwkeurig? Dan moet je even kijken of dit ook mogelijk is bij de smart weegschaal.

  Monitoring

  Het is prettig om ook de geschiedenis van eerdere metingen te zien. Zo is het mogelijk om de trend te bekijken. Wordt je steeds zwaarder? Of juist steeds lichter. Het is een prettig voordeel. Soms kun je wat zwaarder wegen. Wanneer de trend echter omlaag is blijft dit motiverend om af te gaan vallen.

  Waar koop je jouw smart weegschaal?

  Er zijn verschillende mogelijkheden om een slimme weegschaal aan te schaffen. Zo kun je naar een winkel gaan. Ook is het een optie om de smart weegschaal via het internet te kopen, zoals bijvoorbeeld bij ons; Smartbright.nl. Hier kun je snel en gemakkelijk de aankoop doen en binnen een dag de slimme weegschaal thuis verwachten. Het is niet nodig om de parkeermeter te vullen. Ook zijn de kosten vaak wat lager bij het kopen van een slimme weegschaal op het internet. Het is een prettige bijkomstigheid bij het kopen van een weegschaal online.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen