Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Rosanne de Man - Zaterdag 29 Mei 2020

  Introductie: Slimme stekkers, maar dan voor buiten

  Slimme stekkers zijn al tijden flink populair. Met een slimme stekker is het heel gemakkelijk om gewone apparaten ineens op een slimme manier aan te sturen. Je kunt er in ieder geval voor zorgen dat je het aan- en uitzetten op een slimmere manier kunt aansturen. Dit geldt voor allerlei soorten apparaten. Denk aan het koffiezetapparaat, maar denk ook aan lampen in huis. Een normale lamp wordt opeens een slimme lamp. Thuis is het gebruik dan ook heel normaal. Buiten was dit tot recent nog niet zo gebruikelijk. Dit is echter aan het veranderen. Op deze plek daarom een introductie.

  Alles in de tuin slim bedienen

  Zou het niet net zo gemakkelijk zijn om de apparaten die je in de tuin hebt staan op een slimme manier te kunnen bedienen? Het is wel zo fijn wanneer je niet in de kou of regen naar buiten hoeft om alles aan of juist uit te zetten in de tuin. Dat de slimme stekker voor buiten snel in opkomst is, is daarom eigenlijk ook helemaal niet zo vreemd. Het biedt een dienst waarvan je graag gebruikmaakt. Het is natuurlijk wel belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo haal je alles uit de mogelijkheden.

  Buiten is anders dan binnen

  Het is natuurlijk niet zo dat je gewoon je slimme stekker voor binnen gewoon aan de buitenverlichting koppelt. Een schemerlamp zet je immers ook niet zomaar in de tuin. De stekker voor buiten heeft andere eigenschappen nodig om optimaal benut te kunnen worden. Dat gaat bijvoorbeeld om de manier van verbinden, de manier van beschermen en het koppelen van de producten.

  Lees hier waar op te letten bij het kopen van een slimme stekker voor binnen.

  Schrijf je in voor de Bright Community!

  Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

  *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

  Zorgen voor optimale verbinding

  In de eerste plaats is een optimale verbinding nodig. Je gebruikt hier wifi voor. Het is dus zaak om er zeker van te zijn dat je wifi voldoende sterk is om de tuin te bereiken. Wanneer dit niet het geval is, is het slim om bijvoorbeeld eerst te zorgen voor een versterker. Zo kan je er dan wel goed gebruik van maken.

  Bescherming van je producten

  Ook is het zaak om je producten goed te beschermen. Dat doe je door te letten op de IP-waarde. Deze waarde geeft aan hoe goed de slimme buitenstekkers kunnen tegen vaste stoffen en hoe goed ze tegen vocht kunnen. Het is goed om te weten dat IP144 staat voor een waarde die voldoende is om te gebruiken in een tuin.

  De andere benodigdheden

  Niet alleen de slimme stekkers voor buiten zijn nodig. Je hebt ook een basisstation nodig. Daarnaast is de bediening belangrijk. Gaat dit met een app op de smartphone of met een afstandsbediening? Het is zaak om dit eerst goed voor ogen te hebben voor optimale werking.

  Alles aan elkaar koppelen

  Het is ook mogelijk om alles aan elkaar te koppelen. Daar heb je dan wel de juiste stekkers voor nodig. Zo kan je er bijvoorbeeld een geheel van maken met je smart home binnenshuis. Dit kan handig zijn omdat je dan alles nog meer op elkaar kan afstemmen als bewoner.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen