Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jordy - Woensdag 20 April 2023

    Hoe kun je je badkamer smart maken?

    In de moderne wereld van vandaag is technologie een belangrijk onderdeel geworden van ons dagelijks leven. We hebben slimme apparaten in onze keukens, woonkamers, slaapkamers en zelfs onze auto's. Maar wat dacht je van onze badkamers? Hoewel het misschien niet het eerste is waar je aan denkt bij slimme apparaten, is het wel degelijk mogelijk om je badkamer te transformeren tot een slimme badkamer. Ooit gehoord van een verwarmde spiegel badkamer? In dit artikel zullen we enkele tips delen over hoe je jouw badkamer smart kunt maken.

    Slimme verlichting

    Een van de meest voor de hand liggende manieren om je badkamer slim te maken is door slimme verlichting te installeren. Slimme verlichting stelt je in staat om de helderheid van het licht te regelen en de kleur te veranderen om de sfeer aan te passen. Met slimme verlichting kun je ook schema's instellen om de verlichting aan en uit te zetten op specifieke tijden van de dag, of om de verlichting automatisch uit te schakelen wanneer je de badkamer verlaat. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar creëer je ook een rustgevende sfeer in de badkamer.

    Slimme thermostaat

    Een slimme thermostaat kan je helpen de temperatuur in je badkamer te regelen. Met slimme thermostaten kun je de temperatuur op afstand bedienen met behulp van je smartphone. Je kunt de thermostaat ook programmeren om de temperatuur op bepaalde tijden van de dag automatisch aan te passen. Dit kan je niet alleen helpen om energie te besparen, maar het zorgt er ook voor dat je badkamer altijd op de juiste temperatuur is wanneer je hem nodig hebt.

    Slimme spiegel

    Een andere slimme oplossing voor je badkamer is een slimme spiegel. Slimme spiegels bevatten ingebouwde verlichting, luidsprekers en displays die kunnen worden gebruikt om muziek af te spelen, het weer te controleren of je agenda te bekijken terwijl je je klaarmaakt voor de dag. Sommige slimme spiegels hebben ook een ingebouwde camera, zodat je foto's kunt maken en selfies kunt maken terwijl je je klaarmaakt. Je kunt ook kiezen voor een verwarmde spiegel badkamer. Dit zijn slimme spiegels met een verwarmingsfunctie, waardoor de spiegel niet beslaat tijdens het douchen of badderen.

    Slimme douchesystemen

    Een ander gebied waar je slimme technologie kunt integreren in je badkamer is met slimme douchesystemen. Deze systemen stellen je in staat om de watertemperatuur, de druk en zelfs de verlichting van je douche aan te passen met behulp van een app op je smartphone. Sommige slimme douchesystemen hebben ook ingebouwde speakers die muziek afspelen terwijl je onder de douche staat. Ben je momenteel bezig met het maken van een slimme badkamer? Volg dan deze tips!

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen