Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Rosanna van Dam - Dinsdag 20 Augustus 2020

    Hoe een activity tracker bijdraagt aan een gezonder leven

    Meten is weten. Bij een activity tracker houdt je ook bij hoeveel je beweegt. Het is in dit geval zelfs zo dat de activity tracker zorgt dat je meer gaat bewegen. Het is geweldig om hier gebruik van te maken. Een activity tracker kun je om je arm dragen. Een slank bandje met een klein scherm. Activity trackers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Mensen willen graag weten wat ze doen. Een goede reden om er een te kopen is simpelweg de motiverende werking die het verzorgd om meer te gaan fietsen, hardlopen of wandelen.

    Overschatting van je eigen activiteiten

    Vaak is het zo dat we onze eigen activiteiten overschatten. Het gebeurt vaak als mensen gewicht willen verliezen. Ze focussen zich op de activiteiten om calorieën te verbranden. Ze denken dat ze het heel goed doen. De activity tracker laat een andere waarheid zien. Zelf overschat je jezelf vaak. Het bijkomende voordeel van een activity tracker is trouwens dat je veel meer gaat bewegen. Het prikkelt je om te gaan presteren.

    Een veredelde stappenteller?

    Het is duidelijk geen stappenteller, maar veel meer. Het is wel belangrijk en goed om het aantal stappen te tellen. Het is de basis om te zien hoeveel je beweegt iedere dag. Het is ook mogelijk om het aantal stappen wat je als doel hebt in te stellen. Zo wordt je de hele dag aangemoedigd. De betere activity trackers houden ook de afstand bij en het aantal traptreden dat je omhoog en naar beneden doet op een dag.

    Slaap je wel goed?

    Het is ook mogelijk om de activity trackers je hartslag te laten meten. Het is zo mogelijk om een goede schatting te krijgen van hoeveel calorieën er op een dag verbrandt worden. Ook de slaap is belangrijk. Met de nieuwere activity trackers is het mogelijk om je slaappatroon in kaart te brengen. Het kan handig zijn om je slaapkamer te veranderen om zo een betere nachtrust te krijgen. Nachtrust is ook belangrijk.

    Meten is weten!

    Houdt alles goed bij en zie hoe je zelf continu meer gaat bewegen. Bekijk ook hoe je slaappatroon is en hoeveel calorieën je iedere dag je verbruikt. Minder eten en meer bewegen is de basis om af te vallen. Een activity tracker kan hier heel goed bij helpen.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen