Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jordy - Maandag 22 Mei 2023

  Het verschil tussen refurbished iPhones en tweedehands iPhones

  Ben je op zoek naar een iPhone, maar wil je niet gelijk de hoofdprijs betalen voor een gloednieuw toestel? Dan zijn refurbished en tweedehands iPhones wellicht interessante opties voor jou, bijvoorbeeld een betaalbare refurbished iphone 11. In dit artikel leggen we het verschil uit tussen deze twee soorten iPhones, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw nieuwe mobieltje.

  Refurbished iPhones: hoe werkt dat?

  Refurbished iPhones zijn gebruikte toestellen die professioneel zijn gereviseerd en gecontroleerd op kwaliteit en functionaliteit. Ze worden vaak voorzien van nieuwe onderdelen, zoals een nieuwe batterij of een nieuw scherm, en krijgen een grondige schoonmaakbeurt. Vervolgens worden ze opnieuw verpakt en verkocht met garantie. Je kunt vaak kiezen uit modellen van de afgelopen jaren, zoals een refurbished iphone 11 pro.

  Het grootste voordeel van een refurbished iPhone is de betrouwbaarheid. Doordat ze gecontroleerd en gereviseerd zijn door professionals, weet je zeker dat deze toestellen in uitstekende staat verkeren. Bovendien krijg je meestal garantie op een refurbished iPhone, wat extra zekerheid biedt. Tot slot draag je bij aan een duurzamere wereld door te kiezen voor een bestaand toestel, omdat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn om deze iPhones te produceren.

  Tweedehands iPhones: wat zijn de voordelen?

  Tweedehands iPhones zijn gebruikte toestellen die rechtstreeks van de vorige eigenaar worden gekocht, bijvoorbeeld via een online platform of via een vriend. Deze iPhones worden niet professioneel gecontroleerd of aangepast, wat iets meer risico met zich meebrengt.

  Het grootste voordeel van een tweedehands iPhone is de prijs. Omdat je het toestel rechtstreeks van de vorige eigenaar koopt, zijn tweedehands iPhones vaak goedkoper dan refurbished iPhones. Maar let op: omdat je geen garantie krijgt en er geen professionele controle heeft plaatsgevonden, is er een groter risico op verborgen gebreken of problemen met een tweedehands telefoon.

  Kies voor de optie die het beste bij jou past

  Het verschil tussen refurbished en tweedehands iPhones zit hem dus voornamelijk in de mate van controle en zekerheid die je krijgt bij de aankoop. Als je bereid bent iets meer te betalen voor een betrouwbaar en kwalitatief toestel met garantie, dan is een refurbished iPhone waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Wil je echter zo min mogelijk geld uitgeven en ben je bereid om een gokje te wagen, dan kan een tweedehands iPhone een aantrekkelijke optie zijn.

  Uiteindelijk hangt de beste keuze af van jouw persoonlijke voorkeuren, budget en risicotolerantie. Weeg de voor- en nadelen zorgvuldig af en maak een weloverwogen beslissing om het meeste uit je nieuwe iPhone te halen.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen