Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    admin - Donderdag 27 November 2023

    Handige tools om je tas nooit meer kwijt te raken

    Handige tools om je tas nooit meer kwijt te raken

    Je kent het wel, je bent onderweg naar je werk of een dagje uit en ineens realiseer je je dat je je tas bent vergeten. Een paniekmoment volgt - waar is mijn tas gebleven, vraag je jezelf dan af. Gelukkig zijn er tegenwoordig handige gadgets die ervoor zorgen dat je nooit meer als een kip zonder kop rond hoeft te rennen op zoek naar je spullen. Overigens is dit niet alleen handig voor je tas, maar natuurlijk ook voor je koffer. Op het moment dat het vliegtuig dan de lucht in gaat, maar je koffer blijft angstvallig lang op dezelfde plek staan, dan is de kans groot dat je koffer is achtergebleven. Gelukkig is dit met de hedendaagse technologie allemaal mogelijk en delen wij een aantal handige tips met je, zodat je altijd en overal weer waar jouw koffer, rugzak of sleutelbos is.

    GPS tracker in je rugzak

    Tegenwoordig doen we ontzettend veel via GPS. Sterker nog, onze locatie kan er praktisch tot op de centimeter nauwkeurig mee worden uitgelezen. Omdat veel mensen vaak het idee hebben dat dit ontzettend duur is, laten ze deze optie vaak links liggen, iets wat ontzettend zonde is als je het ons vraagt. Zo heb je namelijk al een GPS tracker voor maar een paar euro en heb je ook geen abonnement nodig. Ideaal dus voor wanneer je een dure rugzak kopen gaat en je altijd en overal wilt kunnen weten waar deze is. Het enige wat je hoeft te doen, is de GPS tracker, die vaak niet veel groter is dan een euro muntstuk op een strategische plek in je tas te doen.

    RFID tags

    RFID tags (Radio Frequency Identification) zijn kleine elektronische apparaten die je aan je tas kunt bevestigen. Ze maken gebruik van radiogolven om unieke identificatiegegevens uit te zenden, waardoor je je tas kunt traceren. Met een RFID-lezer kun je eenvoudig de locatie van je tas bepalen door de tag te scannen. Er zijn verschillende modellen RFID-tags beschikbaar, sommige met extra functies zoals een ingebouwde alarmfunctie. Deze mogen dan misschien wel wat duurder zijn, maar zijn wel ideaal voor wanneer je zeker wilt weten waar je tas is.

    Apple Airtag voor in je tas

    Ga je een nieuwe tas kopen voor je schoolgaande puber? Dan is een Apple Airtag super handig! Het voordeel van deze tag, is dat je ze zo kunt instellen dat je met het hele gezin kunt zien waar iemand is. Handig bijvoorbeeld voor wanneer de kinderen van school terug naar huis fietsen. Mochten ze op een bepaald punt stil blijven staan, dan kan het zijn dat er iets aan de hand is of ze natuurlijk gewoon gezellig met een klasgenoot aan het kletsen zijn. Daarnaast beschikt de Airtag ook over een ‘lost mode’, zo kunnen niet alleen mensen met een iPhone, maar ook Android toestellen de Airtag traceren. Het voordeel daarbij is ook, dat niet iemand anders zomaar jouw tag kan gaan gebruiken, aangezien deze is geblokkeerd.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen