Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Lisa - Zondag 23 Juni 2021

    GU10 LED smart lampen kopen? Let dan hier op!

    Ben jij op zoek naar een passende oplossing en denk jij dat de LED smart lampen dit wellicht wel voor jou zijn? De meest bekende LED spots zijn de GU10 LED smart lampen. Ze worden veel gebruikt als inbouwspot. Bij de GU10 is de afstand tussen de pinnetjes 10 millimeter. Wil jij alles weten over deze soort slimme verlichting? Dan zit je goed. Wij vertellen je hier namelijk graag meer over in deze blog!

     

    Waar op letten bij GU10 LED smart lampen kopen? 

    De gloeilampen en de halogeenlampen zijn aan het verdwijnen in de maatschappij. DE GU10 LED lampen zijn de ideale vervanger. Ook kun je voor een spaarlamp kiezen als deze past in de armatuur of spot. Het meest logische is trouwens om voor een smart LED lamp te kiezen, omdat deze de laagste energiekosten heeft en de langste levensduur. De LED lampen zijn milieuvriendelijk, gaan langer mee en helpen om je te besparen. Er zijn verschillende aanbieders. Het is belangrijk om een betrouwbare leverancier te kiezen, die verstand van zaken hebben. Ook moeten ze betrouwbaar zijn. Kies een bedrijf met een waarborg keurmerk. Het is belangrijk om ook te kijken waar je de slimme verlichting gaat gebruiken. Is het buiten of binnen? In de woonkamer of de studeerkamer? Moet het helder zijn of juist minder? Moet de lamp dimbaar zijn of mag het gewoon voluit branden? Kijk waar je het voor nodig hebt en kies daarbij de juiste verlichting.

     

    Waarom kiezen mensen voor GU10 smart LED lampen?

    Naast de inbouwspots zijn er ook de opbouwspots. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en handig te gebruiken. Ze zijn vaak minimalistisch en erg mooi om te zien. Ze zijn gemakkelijk te monteren en gebruiken vaak een minimale ruimte om maximaal aan licht af te geven. Ook heb je weinig verlichting kabels nodig. Met een GU10 LED smart spot is het mogelijk om de juiste sfeer te krijgen in de woning of in het kantoor. De mini spots doen niet onder voor de grote lampen. Het is een sterk voordeel. Ook past de GU10 LED lamp bij iedere soort kamer. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein de ruimte is. Ook kun je de GU10 spot instellen met een straal licht of juist een bundel. Door de GU10 LED smart spot te kiezen kun je ze ook op afstand bedienen. Daarnaast kun je een tijdschema maken wanneer de lamp aan of uit gaat. Er zijn volop voordelen om te kiezen voor de GU10 LED smart spots in plaats van de GU10 halogeen lampen.

     

    Beschikbaar van verschillende merken

    Bij Smartbright.nl hebben wij in ons assortiment GU10 LED smart lampen van verschillende producenten, merken en leveranciers. Op deze manier is er voor ieder wat wils en kunnen we met het assortiment vrijwel aan ieders wensen voldoen. Welke merken dit dan precies allemaal zijn? Wij hebben hieronder alvast een opsomming voor je gemaakt. Wel zo makkelijK!

     

    - Philips Hue

    - Hombli

    - Nedis SmartLife lampen

    - Marmitek

    - Hama

     

     

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen