Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk van der Spek - Vrijdag 24 Augustus 2020

    Google Home Mini vs Google Nest Mini - Wat zijn de verschillen?

    Wanneer je de Google Nest Mini en de Google Home Mini naast elkaar zet dan zijn er op het blote oog bijna geen verschillen te zien. Het zijn echter twee verschillende slimme speakers. De Google Home Mini is duidelijk de mindere ten opzichte van de Google Nest Mini. Als je er nog een moet aanschaffen is het dus beter om de Google Nest Mini te kiezen. Het is de verbeterde versie van de Google Home Mini.

    Milievriendelijker

    Bij de Google Nest Mini wordt er gebruik gemaakt van een milieuvriendelijker materiaal. Aan de buitenkant is van de verandering weinig te zien. Toch is het materiaal milieuvriendelijker. De behuizing is van gerecyclede plastic flessen gemaakt. Ook is er een wall mount aan de nieuwe variant toegevoegd. Het is gemakkelijker om de nieuwe versie aan de muur op te hangen. Het is een verandering waar veel gebruikers om gevraagd hadden. Het is een enorm pluspunt voor de nieuwe variant. Bij de oudere Google Home Mini was het nog noodzakelijk een ophanging te kopen voor aan de wand.

    Tikken voor de bediening

    De Nest Mini heeft capacitieve knoppen. De Google Home Mini had die ook. Ze werkten toen echter nog niet zo gemakkelijk. Nu is het een stuk eenvoudiger om bij de Google Nest Mini de muziek te starten, te pauzeren en ook te stoppen. Je tikt gewoon bovenop de Google Nest Mini. Het maakt het gebruik van de slimme speaker nog een stuk makkelijker en prettiger.

    De machine learning chip

    Een pluspunt van de Google Nest Mini is dat het herkent wanneer je in de buurt bent. Het gebeurt met een ultrasone detectie. De led lampjes gaan oplichten als je in de buurt van de speaker komt. De machine learning chip zorgt voor meer gebruiksgemak. Commando’s kunnen sneller en gemakkelijker opgevolgd worden. Het is een kleine chip welke een wereld van verschil maakt. Het is nu ook mogelijk voor de smart speaker om te multitasken. Het is mogelijk om commando’s direct uit te voeren. De Google Nest Mini is nu helemaal klaargemaakt voor de toekomst.

    Een verbeterde versie

    De Google Nest Mini heeft drie Far Field microfoons. De slimme speaker kan de commando’s hierdoor veel beter horen. Het is natuurlijk prettig wanneer de slimme speaker aan de muur hangt hij alle commando’s goed en snel uitvoert. Daarnaast is er nu ook de Chromecast ingebouwd. Al met al is het duidelijk een veel betere versie en is dit eigenlijk aan de buitenkant niets te zien.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen