Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Lisa - Woensdag 24 Juni 2021

    Welke lampen werken met Google Home?

    Ben jij op zoek naar Google Home lampen oftewel lampen die werken met Google Home? Wij gingen op onderzoek uit en trakteren je op een lijst met lampen die werken met Google Home. Je leest het hier bij Smartbright.nl!

     

    Vragen die wij beantwoorden in dit artikel;

     

     

    Wat is Google Home / Google Assistant precies?

    Het is toch écht de Google Assistant, en niet Google Home, die de spraakbesturing van Google mogelijk maakt. Vaak worden deze twee gebundeld onder de noemer Google Home Assistant. Google Home is echter wel het stukje software dat men 'de app' noemt en zit bijvoorbeeld op je smartphone om slimme apparaten, van verschillende merken, op elkaar af te kunnen stemmen. Overigens zit deze software (Google Home en Google Assistant) niet alleen in speakers van Google zelf. Ook andere merken zoals Sonos en Harman Kardon hebben speakers die met de Google Assistant werken.

     

    Hoe werkt Google Home?

    Door in de Google Home-app meerdere slimme apparaten van verschillende merken te bundelen kun je hiermee deze slimme apparaten op elkaar afstemmen. Wil jij bijvoorbeeld dat jouw Nedis slimme lampen tegelijk aangaan met de smart plugs van Hombli? Geen enkel probleem wanneer deze allemaal in de Google Home-app staan. Overigens maakt het toevoegen in deze app en het aanschaffen en installeren (oké Google stel apparaat in) van een slimme speaker ook spraakbesturing van deze slimme apparaten mogelijk.

     

    Google Home lampen

     

    Wat zijn Google Home lampen?

    Waar je zou denken dat men doelt op lampen van het merk Google Home wanneer zij iets Google Home lampen noemen is dit in werkelijkheid niet het geval. Men doelt met Google Home lampen namelijk over het algemeen op lampen die samen kunnen werken met de Google Home-app. Door deze merken en lampen met Google Home te laten samenwerken is het mogelijk om de slimme lampen spraakgestuurd te maken, maar ook om ze op elkaar af te stemmen terwijl deze van verschillende merken zijn.

     

    Welke lampen werken met Google Home?

    Uiteraard zijn er enorm veel merken die slimme verlichting produceren en Google Home werkt ook met veel van deze merken. Om deze reden hebben wij hieronder alvast een greep van de merken die samenwerken met de Google Home-app opgesomd. Wel zo makkelijk!

     

    Slimme lampen van Nedis

    De Nedis led lamp verkopen wij bij Smartbright.nl in allerlei verschillende vormen. Zo hebben wij de slimme lampen in de klassieke peervorm, maar ook als spot- of kaarsvorm. Naast deze vormen zijn er bijvoorbeeld ook nog globelampen en rustikalampen beschikbaar in dit brede assortiment. Voor ieder wat wils dus! Overigens zijn de slimme plafondlampen van Nedis hierop uiteraard een mooie uitzondering.

     

    Smart verlichting van Hombli

    In ons assortiment vind je het allemaal; de smart lampen van Hombli, de slimme stekkers en andere apparaten die je steeds in no-time rechtstreeks verbindt met je wifi netwerk. Bij Hombli hoef je geen beroep te doen op extra accessoires als een bridge of een hub. De app voor je smartphone is meer dan voldoende en alles wat je nodig hebt. Deze speciale applicatie geeft je de mogelijkheid om elk gewenst Hombli apparaat op eenvoudige wijze te installeren, te bedienen en te automatiseren met je mobiele telefoon. Het maakt draadloos bedienen vanaf elke locatie prima mogelijk, zoals je ook tijdschema’s in kunt stellen. Uiteraard vind je de apparaten die je met de smartphone kunt bedienen allemaal in onze webshop terug.

    > Lees hier het stappenplan koppelen Hombli aan Google Home!

     

    IKEA Tradfri lampen met Google Home

    Er zijn, net zoals in veel gevallen, ook voor de combinatie van Ikea slimme lampen en Google Home een hele hoop redenen en scenario's te bedenken. Zo zou het kunnen zijn dat er al een bestaande situatie is met een Google Home-app, een slimme speaker van Google nest en een lamp die je hierbij graag wilt gaan gebruiken die je tegenkomt bij de Ikea. Mocht je hierover twijfelen, niet nodig. De lampen van Ikea zijn inderdaad 'gewoon' te koppelen aan Google Home. Let er hierbij echter wel op dat je de benodigde producten van Ikea aanschaft zoals bijvoorbeeld een bridge/hub van Ikea.

    > Lees hier het stappenplan koppelen IKEA aan Google Home!

     

    Smart lampen van WOOX

    Uiteraard zijn wij voor jou op onderzoek uitgegaan en hebben wij voor het koppelen van Woox aan Google Home een handig stappenplan kunnen realiseren. Het is namelijk nog niet het geval dat dit gaat met een simpel commando als Oké Google stel mijn apparaat in.

     

    > Lees hier het stappenplan koppelen WOOX aan Google Home!

     

    Marmitek Smart Me

    Het assortiment van Marmitek Smart Me is opgedeeld in verschillende delen. Zo heb je het onderdeel Smart Comfort met daarin slimme verlichting. Daarnaast is er het onderdeel Smart Security waar, misschien ietwat voor de hand liggend, de slimme beveiligingscamera's en de slimme sensoren zijn ingedeeld. Als laatste is er het onderdeel Smart Power met daarin slimme stekkers. Een enorm breed assortiment dus met voor ieder wat wils!

    > Lees hier het stappenplan koppelen Marmitek aan Google Home!

     

    Advies Google Home lampen van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen