Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk - Vrijdag 25 Oktober 2020

    Stappenplan: Marmitek koppelen aan Google Home

    Heb jij je bestelde producten van Marmitek Smart Me in huis gekregen en wil jij deze graag koppelen aan jouw Google Home? Wij gingen voor jou op onderzoek uit en schreven in samenwerking met Marmitek het onderstaande stappenplan. Zo is het Marmitek koppelen met Google Home écht een makkie!

     

    Welke producten heeft Marmitek in het assortiment?

    Het assortiment van Marmitek Smart Me is opgedeeld in verschillende delen. Zo heb je het onderdeel Smart Comfort met daarin slimme verlichting. Daarnaast is er het onderdeel Smart Security waar, misschien ietwat voor de hand liggend, de slimme beveiligingscamera's en de slimme sensoren zijn ingedeeld. Als laatste is er het onderdeel Smart Power met daarin slimme stekkers. Een enorm breed assortiment dus met voor ieder wat wils!

     

    Uitgelicht

    Marmitek Smart Wifi Fil.lamp Glow XXLI 6w E27

    Mooie filament lamp voor een warme sfeer in huis. De lamp is eenvoudig te koppelen aan de Smart Me-app en is geschikt voor Google Home of Amazon Alexa. Geen bridge of hub benodigd!

    ✔ Geen bridge of hub nodig  ✔ Geschikt voor Google en/of Amazon

    €37,00  nu voor €29,77

    Bekijk product! of Bekijk hele assortiment!

     

     

    Is Marmitek van zichzelf spraakgestuurd?

    Zonder een koppeling met Google Home of met Amazon Alexa is Marmitek Smart Me niet te besturen met stemcommando's. Er is dus een koppeling benodigd alvorens dit kan. Heb je de koppeling gelegd en heb jij een slimme speaker in huis zoals bijvoorbeeld de Google Nest Audio. Dan kun jij met eenvoudige voice commands de smart lampen aanzetten, uitzetten, van kleur wijzigen of dimmen. Wat wil je nog meer!?

     

    Hoe Marmitek koppelen aan Google Home

    Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om jouw product van Marmitek te koppelen aan jouw Google Home hebben wij speciaal voor jou alle stappen op een rijtje gezet. Het is namelijk nog niet zo dat dit gaat met een eenvoudig commando als Oké Google stel apparaat in. Zo kun jij snel aan de slag met jouw Marmitek Smart Me producten! 

     

    Stappenplan

    1. Maak een Smart Me-account aan.
    2. Zorg dat de Google Home-app is geïnstalleerd op je smartphone of tablet.
    3. Open de Google Home-app en druk linksboven op het plusje.
    4. Kies voor "Apparaat instellen".
    5. Kies onder het kopje "Werkt met Google" voor "Heb je al iets ingesteld?".
    6. Je komt nu in een overzicht terecht van alle merken die samen kunnen werken met Google Home. Mocht je Marmitek niet direct kunnen vinden dan is dit niet gek. De koppeling moet namelijk gemaakt worden met Smart Me. Zoek eventueel op Smart Me door op het vergrootglas te drukken.
    7. Er opent een pagina waar je jouw Smart Me gegevens in dient te vullen. Druk vervolgens op "Link now". 
    8. Geef Google Home toestemming (authorisatie) en de beschikbare apparaten komen tevoorschijn in je Google Home-app. 
    9. Kies welke apparaten je wenst te koppelen en voeg deze toe aan het huis waar ze bij horen.
    10. Selecteer de kamer waar het apparaat zicht bevindt. 
    11. Doe dit voor elk apparaat en je bent klaar.

     

    Bekijk de uitleg van Marmitek op Youtube

    Kom je er niet helemaal uit met bovenstaande stappen? Dan heeft Marmitek speciaal voor jou ook een soort kleine tutorial geplaats op hun Youtube-kanaal. Zo kun je precies zien welke stappen er dienen te worden doorlopen om Marmitek Smart Me te koppelen aan Google Home en dus aan je Google Assistant.

     

     

    Advies van de specialist over Marmitek Smart Me?

    Krijg jij liever een stukje persoonlijk advies of heb jij graag dat één van onze specialisten je helpt bij het realiseren van deze koppeling? Stel dan gerust je vraag aan onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen