Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Lisa - Vrijdag 20 Juni 2021

    Stappenplan: Woox koppelen aan Google Home, hoe doe ik dat?

    Wil jij jouw Woox slimme producten koppelen aan Google Home? Dan is het zaak deze met bepaalde instellingen te koppelen en juist in te stellen. Door dit te doen worden o.a. spraakcommando's mogelijk. Lees in dit artikel hoe je dit precies doet!

     

    Hoe Woox koppelen aan Google Home?

    Uiteraard zijn wij voor jou op onderzoek uitgegaan en hebben wij voor het koppelen van Woox aan Google Home een handig stappenplan kunnen realiseren. Het is namelijk nog niet het gevallen dat dit gaat met een simpel commando als Oké Google stel mijn apparaat in. Overigens werkt onderstaand stappenplan alleen als jij de stappen voor het installeren van Woox met de Woox app al hebt doorlopen.

     

    1. Open de Google Home app op je smartphone.
    2. Druk linksboven op het plusje.
    3. Kies voor "Apparaat instellen".
    4. Kies onder het kopje "Werkt met Google" voor "Heb je al iets ingesteld?".
    5. Je komt nu in een overzicht terecht van alle merken die samen kunnen werken met Google Home. Mocht je Woox niet direct kunnen vinden kun je altijd even rechtsboven op het vergrootglas klikken en zoeken. 
    6. Klik op Woox en doorloop de stappen.
    • Smartbright.nl Klantenservice

      Geplaatst op vrijdag 31 december 2021 10:52

      Goedemorgen,

      Wat vervelend om te horen! Zijn de desbetreffende stekkers nog wel goed verbonden? Wellicht is het probleem op te lossen door ze opnieuw te verbinden?

      Groet,

      Klantenservice Smartbright.nl

    Toon meer

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen