Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk van der Spek - Donderdag 28 Augustus 2020

    Google Chromecast: Ook ideaal voor zakelijk gebruik

    De Google Chromecast (en Apple TV) maken het mogelijk om op je televisie te laten zien wat er op het scherm van je smartphone, tablet of computer gebeurt. Het kan handig zijn als je naar jouw favoriete serie kijkt. Het is op een groter scherm met een goede audio allemaal nog mooier. De mogelijkheden zijn bij de meeste mensen nog wat onbekend. De Google Chromecast is trouwens heel goed te gebruiken voor zakelijk gebruik.

    Geen lokale content opslaan

    Bij de Google Chromecast is het niet mogelijk om zelf content op te slaan. Het is daarom belangrijk om eerst verbinding te maken met je smartphone of tablet. Hierna kun je het gaan gebruiken. Het is bij de Apple TV wel mogelijk om lokaal bestanden op te slaan. Je kunt dan net iets sneller gebruik maken van het materiaal. Het is echter geen probleem om eerst de verbinding te maken en dan vanaf het apparaat te gaan streamen.

    Gebruiken in de winkel of op kantoor

    Het is mogelijk om figuren, logo’s en achtergronden te gebruiken in de video’s. Het is zo mogelijk om op het scherm het logo en een aanbieding te tonen van je bedrijf. Hierdoor is het ideaal om de Chromecast in je winkel of kantoor te gebruiken. Ook is het mogelijk om je eigen video’s of materiaal te laten zien tussen de video’s door. In een kapperszaak kan dit erg ideaal zijn. De mensen wachten en kijken naar het scherm. Ze zien extra informatie over de zaak. Ook bij de tandarts en de dokter is dit natuurlijk leuk.

    Vergaderruimtes

    Dit streamingproduct is ideaal om te gebruiken in een vergaderruimte. Het is erg gemakkelijk om te gebruiken. Er zijn geen kabels nodig. Alles gaat draadloos via het wifi netwerk. Alle systemen kunnen gekoppeld worden aan een groter scherm. Het is ideaal. Ook is het gemakkelijk om van bron te wisselen.

    Thuis en op de zaak

    Het is mogelijk om de Chromecast in jouw smart home te gebruiken en ook op de zaak. Het is ideaal voor beide. Het is mooi om in je huis een film te bekijken vanaf je smartphone. Het is gemakkelijk en modern om gebruik te maken van de Google Chromecast. Een projector systeem is bijzonder ouderwets. Kies ook voor een Google Chromecast.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen