Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Rosanna van Dam - Dinsdag 24 Augustus 2020

  Google Assistent gebruiken op je computer, kan dat?

  In de meeste gevallen zal men de Google Assistant op de smartphone gebruiken. Het is ook mogelijk om de slimme woning en het smart home voor een deel vanaf de computer te beheren. Het is vaak niet direct duidelijk hoe en of dit kan. Er is wel degelijk een manier om dit te doen. De mensen kiezen er vaak voor om de bediening via de Mac of PC te doen. Het kan verschillende redenen hebben.

  De ontwikkelingen van Google Home

  Het is mogelijk om Google Assistant op de computer te gebruiken. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wensen van de mensen om de Google Assistant te gebruiken op de PC. Doordat steeds meer mensen thuiswerken is dit een ideale manier om alles te bedienen. Google Nest, Google Home en Google Assistant is zeer bekend aan het worden in ons land. Grofweg een kwart van alle huishoudens weet wat de Google Home is. Het betekent nog niet direct dat ze er een hebben. Ze weten echter wel precies wat het is. Veel mensen kiezen dan ook voor de Google Nest Mini. Het toont aan hoe snel het zich allemaal ontwikkeld.

  Hey Google!

  Het is mogelijk om alle slimme apparaten in huis te bedienen met de Google Home. Het starten met het stemcommando “Hey Google”. Het is mogelijk om zo handsfree alle apparaten in huis te bedienen. Wel gemakkelijk als je vieze handen hebt en het licht aan wilt doen. Ook kun je lekker op de bank zitten en zo de verlichting bedienen. Het is prettig en handig. Ook het opvragen van het laatste filmnieuws en het bedienen van de muziek kan allemaal met de stem.

  Bedien de huishoudelijke apparaten

  Het is handig om met de Google Home de verschillende huishoudelijke apparaten te bedienen. Ook kun je heel gemakkelijk de agenda beheren. Het is diesel. Je kunt ook de verwarming, de lampen en de televisie bedienen met de Google Home. Daarnaast kun je een boodschappenlijst maken om te gaan winkelen. Wat dacht je van het opvragen van het laatste filenieuws voordat je op pad gaat? Het is ideaal. Net als het informeren naar het weer. Het is goed om daarom een Google Home aan te schaffen voor in huis. Ontdek meer van de Google home dan een kwart van de huishoudens die weten wat het is. Gebruik het en ontdek dat je eigenlijk niet meer zonder Google Home kunt in je huis.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen