Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Vrijdag 27 Maart 2024

    Een warm huis met elektrische radiatoren met WiFi

    Je bent de hele dag weg en zet dus 's morgens de kachel wat lager om geen onnodige energieverspilling te hebben. Maar dan kom je dus 's avonds thuis in een koud huis. Dat los je op met een elektrische radiator met wifi. Je zet deze gewoon enige tijd van te voren op afstand aan en je huis is warm als jij binnenkomt.

    Een smart home is ook een warm home!

    In jouw smart home ben je gewend aan allerlei apparaten die op afstand, via een app of afstandsbediening kunnen worden bestuurd. Van de zonwering tot het koffiezetapparaat en van de garagedeur en deurbel tot aan de verlichting. In een handomdraai, of eigenlijk met een druk op je telefoonscherm stel jij de apparaten zo in als je ze hebben wilt. En dat kan natuurlijk ook met de verwarming als je kiest voor een elektrische radiator met wifi.

    Een warm huis als je binnenkomt

    De meeste thermostaten bieden tegenwoordig de optie om klokgestuurde programma's in te stellen. In de nacht een bepaalde temperatuur, overdag een andere temperatuur. Dat is leuk als je op gezette tijden weg bent of gaat slapen en op gezette tijden weer wakker bent of terugkomt. Maar wat nou als je onregelmatig thuis bent? Of als je plots toch eerder thuis komt terwijl de thermostaat nog laag staat? Dan wil je toch ook een warm huis als je binnenkomt? De simpele oplossing, die geheel past in een smart home, is dan de aanschaf van een elektrische radiator met wifi die je via een smartphone kunt aansturen. Enige tijd voor thuiskomst zet je de kachel aan en als je binnen komt is het heerlijk warm!

    Elk vertrek lekker warm op het moment dat jij wilt

    Niet alleen voor je thuiskomst is zo'n op afstand aan te sturen elektrische verwarming ideaal, het is ook toe te passen in de diverse vertrekken van je huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een elektrische handdoekenradiator met wifi? Enige tijd voordat je gaat douchen of badderen zet je via je smartphone de handdoekverwarming aan en als je fris gewassen bent stap je in een heerlijke warme handdoek om jezelf af te drogen. Hoe fijn is dat? Ook voor andere ruimtes in je huis, zoals de keuken of de slaapkamer zijn er dergelijke oplossingen.

    Energiebesparing door selectieve verwarming

    Met een elektrische radiator met wifi, die je selectief laat verwarmen kun je enorm besparen op je energierekening. In plaats van dat de verwarming op een bepaalde tijd, door de thermostaat aangestuurd, aanspringt terwijl je er dan helemaal niet bent gebruik je via deze toepassing de kachel alleen maar als je ook echt behoefte hebt aan warmte. En daarmee voorkom je verspilling van energie op momenten dat je de warmte helemaal niet nodig hebt! Goed voor het klimaat en goed voor je portemonnee!

    De specialist in elektrische radiatoren

    Ben jij ook toe aan een lekker warm huis, of een warme handdoek op het moment dat jij dat wilt, terwijl je onnodige stookkosten voorkomt voor de momenten dat je niet thuis bent? Kijk dan eens in het uitgebreide assortiment elektrische radiatoren met wifi van Radiator-Outlet.nl. De radiatoren zijn in diverse kleuren en afmetingen te verkrijgen en passen dus in elke woonstijl en bij elke smaak.

    Een radiator voor elke situatie en elke ruimte

    Je kunt bij deze gespecialiseerd webshop terecht voor radiatoren voor elke ruimte en elke situatie. Van verticale smalle exemplaren tot paneelradiatoren of designradiatoren. Bekijk de collectie en je krijgt het er warm van! Waar je het ook warm van krijgt zijn de zeer ruime betaalmogelijkheden. Naast iDeal kun je namelijk ook kiezen voor achteraf betalen of betalen in termijnen. En dat is handig als je nu wel een warm huis wilt, maar nog niet nu al alles kunt betalen.

    Kies voor gemak én warmte én energiebesparing door te kiezen voor elektrische radiatoren met wifi.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen