Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk van der Spek - Donderdag 26 November 2022

    Een modern en smart interieur? Zo doe je dat!

    Ben jij aan het overwegen om jouw woning opnieuw in te richten? Dan hebben wij dé tips voor het realiseren van een modern en smart interieur. Welke producten kun je combineren om de woning niet alleen slim, maar ook modern in te richten? Wij gingen op onderzoek uit en kwamen enkele handige interieurtips tegen. 

    Verwerk verlichting in wanden

    Uiteraard is het erg mooi wanneer er geen draden in het zicht zijn, je kunt hierin echter nog een stapje verder gaan door verlichting te verwerken in wanden. Wanneer je deze wanden vervolgens ook nog op een dergelijke manier bekleed dat deze binnen het moderne en strakke interieur passen dan ben je helemaal geslaagd. Een oplossing op strakke wanden met verlichting te realiseren die wij, van Smartbright.nl, de laatste tijd veel voorbij zien komen is plaatsen van akoestische panelen. Deze wandpanelen hebben een modern, ietwat Scandinavisch, uiterlijk en passen tegenwoordig helemaal in het ideale woonplaatje.

    Robotstofzuiger over een mooie vloer

    Iets waar we natuurlijk ook niet omheen kunnen zijn de robotstofzuigers. Je ziet ze steeds vaker voorbij komen. Het plaatje is echter helemaal compleet wanneer deze robotstofzuiger over een onderhoudsarme vloer die ook nog eens geschikt is voor vloerverwarming kan zoeven. Een vloer die wij in ons onderzoek veel voorbij hebben zien komen is de Floer Walvisgraat PVC Orka Onbehandeld. Deze walvisgraat vloer, de grotere broer van het visgraat, heeft een ideale kleurstelling voor toepassing in elke modern woning. Het is echter wel een plak PVC vloer, ook wel dryback PVC of verlijmd PVC genoemd en dus iets moeilijker om toe te passen in de woning. Wil jij de vloer het liefst zelf leggen? Dan is hiervoor tegenwoordig walvisgraat laminaat op de markt. Toch een walvisgraat vloer, maar plakken niet noodzakelijk.

    Advies smart interieur van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen