Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk van der Spek - Zaterdag 29 Mei 2020

    Dit is er mogelijk met Philips Hue bluetooth!

    De Philips Hue bluetooth is dé toekomst van de lampen in je huis. Vandaag de dag zijn er ontzettend veel dingen mogelijk met alle technologische ontwikkelingen. Vaak zijn dit wonderbaarlijke dingen waarbij de gebruiker baat heeft. Zo zijn er door de jaren heen bijna voor elk onderdeel van je huishouden wel innovatieve vervangers gekomen. De lamp is echter nauwelijks tot niets veranderd sinds de uitvinding van de lamp. Met de Philips Hue bluetooth wordt hier verandering in gebracht. Dit unieke systeem biedt je de mogelijkheid om veel meer te kunnen met je licht in huis. In deze blog zal je lezen over de mogelijkheden van de Philips Hue bluetooth.

    16 miljoen kleuren 

    De Philips Hue bluetooth is een wonderbaarlijk stukje technologie waarbij de wereld van de lampen open gegooid wordt. Met dit simpele systeem kan je je huis omtoveren tot een waar spektakel. De technologie biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit 16 miljoen kleuren en maar liefst 50.000 tinten wit. Dit biedt je meer mogelijkheden dan de gemiddelde lichtinstallatie bij een podium in de buurt! Stel je voor wat voor waanzinnige kleuren je kan gebruiken om je woonkamer in onder te dompelen. Dit sterk staaltje kunst heeft door zijn technologische samenstelling nog een stuk meer in petto voor je. Zo heeft het geheugen ruimte om bepaalde situaties in te stellen in het huis. Stel je voor dat je rond 8 uur s avonds instelt dat de lichten langzamerhand dimmen. Dit biedt de gebruiker de mogelijkheid om zijn eigen slaap op te wekken zonder zijn handelingen aan te passen.

    Een handig stukje technologie

    De Philips Hue bluetooth heeft verschillende manieren om het te bedienen. Ten eerste kan je gewoon het bedieningspaneel gebruiken. Vervolgens is er ook de mogelijkheid om de Philips Hue bluetooth te bedienen via een speciaal ontwikkelde app. Dit maakt het bedienen van de slimme lampen gemakkelijk en je hoeft er geen eens voor op te staan. Via de app kan je goed aan de slag met het overweldigende aanbod van soorten kleuren en tinten. OP deze manier kan je de ideale samenstelling in je huis creëren en deze meteen opslaan. Zo kan je een lijstje maken met sfeermakers in je app zodat je op ieder moment de sfeer kan bepalen. Bij een vergadering thuis kunnen de lampen wat feller en strakker afgesteld worden. Heb je echter diezelfde avond een romantische afspraak? Dan kan je met een klik de setting van je huis omtoveren tot een liefdesnest. 

    Kijk en vergelijk

    Doordat de Philips Hue bluetooth een bekend product is geworden en de concurrentie beperkt is zijn er veel aanbieders op de markt. Voordat je een keuze maakt om een Philips Hue bluetooth aan te schaffen is het verstandig om onderzoek uit te voeren. Kijk op het internet voor een gevarieerd beeld van de aangeboden prijzen en services. Wanneer je nog twijfels hebt kan je ook recensies gebruiken om tot een keuze te komen.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen