Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk - Maandag 28 Juni 2021

    De voordelen van een slimme lichtschakelaar

    Niet iedereen koopt elke dag een slimme lichtschakelaar en dus is het ook niet voor iedereen duidelijk wat nu eigenlijk precies de voordelen zijn van zo'n slimme lichtschakelaar. Wij gingen op onderzoek uit en zetten de voordelen voor je op een rijtje. Wel zo makkelijk!

     

    Passend voor veel situaties

    Wil jij je huidige verlichting behouden of wil je juist vanaf de bank apparaten aan of uit willen zetten? Voor elke situatie is er wel een passende slimme lichtschakelaar. Wil jij zeker weten of het past in jouw situatie? Stel je vraag dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag en compleet vrijblijvend!

     

    Meer dan alleen aan of uit

    Waar je in eerste instantie wellicht denk dat het slimme lichtschakelaar alleen voor een aan- of uit-situatie kan zorgen is dit in werkelijkheid niet het geval. Maak combinaties van aan-uit-aan-uit en hang hier bepaalde scenario's aan. Meer dan alleen 'een lichtknopje' dus!

     

    Overal gebruiken in huis

    Is de slimme schakelaar die jij op het oogt hebt géén inbouwschakelaar? Dan is het mogelijk deze overal te gebruiken mits deze binnen het signaal blijft (over het algemeen werken deze over Wi-Fi). Gebruik de slimme lichtschakelaar dus als een soort afstandsbediening. Geen enkel probleem!

     

    Combineren met allerlei producten

    Met een smart schakelaar is het mogelijk om een combinatie te maken met meerdere apparaten. Zo is het niet alleen mogelijk om de slimme verlichting hiermee te besturen en te controleren, maar kun je hier ook complete scenes aan hangen. 

     

    Advies op maat van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen