Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Rosanna van Dam - Woensdag 29 Juli 2020

  De voordelen van een slim deurslot? Die lees je hier!

  Het is belangrijk om de woning goed te beveiligen. Steeds vaker hoor je dat er in je eigen plaats en misschien wel in de straat waar je woont een inbraak was. Gelukkig zijn er steeds betere manieren om de woning te beveiligen. Natuurlijk is het belangrijk om goede sloten op de ramen en deuren te hebben. Er zijn tegenwoordig mogelijkheden om ook gebruik te maken van een slim deurslot. Nuki, DanaLock en Yale zijn enkele aanbieders van smart deursloten. De slimme deursloten bieden volop mogelijkheden.

  De beste slimme deursloten

  Het is belangrijk om de wensen rondom het slimme deurslot te kennen. Moet de deur bijvoorbeeld ook nog te openen zijn met een sleutel? Ook de kwaliteit, het budget en de opties zijn van belang. We hebben een voorselectie gemaakt voor de beste slimme deursloten van dit moment. Het gaat om de Nuki smart lock 2.0. Ook de Danalock Smartlock is een goed slim deurslot. Dan is er nog het Yale entr. Kit slim deurslot. Het Nuki Smart Lock 2.0 systeem is een goede keuze. Het is te integreren met Google Home. Het Danalock is een betaalbare en veilige optie. Het Nuki smart lock is ook met een sleutel te openen.

  Waar moet je op letten bij het kopen van een smart lock?

  Het deurslot is de barrière tussen de buitenwereld en jouw spullen. Het is belangrijk om dit goed te regelen. Een goed deurslot is de eerste stap naar een goede beveiliging. Waar moet je dan op letten is de vraag. Kijk naar de veiligheidscertificaten van de sloten. Zijn er ook tests van onafhankelijke partijen? Ieder slot zal zichzelf immers een schouderklopje geven. Kies een end to end vergrendeling. Het is een systeem wat ook bij online bankieren gebruikt wordt. Het moet niet te gemakkelijk zijn om een nieuwe gebruiker toe te voegen. Ook is het belangrijk om te kijken hoe de ontgrendeling en bediening gaat. Is er een bridge nodig? Het is dan mogelijk om het slimme deurslot te koppelen aan de smartphone. Onderzoek vooral ook hoe het huidige cilinderslot is.

  De voordelen van een smart deurslot

  Er zijn verschillende voordelen op te sommen als het gaat om een slim deurslot. Het op afstand openen en sluiten van een slim deurslot is erg gemakkelijk. Het maakt niet uit waar je bent in de wereld. Je krijgt ook notificaties als de deur geopend wordt. Het is ideaal om het bijvoorbeeld te gebruiken bij het laten zien van woningen door een makelaar of bij een vakantiewoning. Daarnaast kun je nooit de deur open laten staan. De deursloten weten precies wanneer je niet meer in de buurt bent en gaan dan op slot. Via de app kun je zien wie er in de woning is geweest. Het is ideaal. Je kunt met een onbezorgd gevoel op vakantie gaan. De buren doen de planten water.

  Eerder waren onze vrienden van BrightTV al zo vrij om de sloten van Nuki even te testen. Zie hier het resultaat;

  Koppeling met een slimme camera

  Het is ook mogelijk om het slimme slot met een slimme camera te koppelen. Zo ontstaat er een nog betere beveiliging en overzicht van wie er in de woning is geweest of nog is.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen