Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Rosanna van Dam - Woensdag 28 September 2020

    De voordelen van een Nedis Smart Extension Socket / Smart Stekkerdoos

    De Nedis slimme stekkerdoos maakt het het mogelijk om alle apparaten in je huis wat slimmer te maken. Je kunt ze dan op afstand aandoen en uitzetten. De Nedis Smartlife App is hierbij handig. Het is een stekkerdoos met drie stopcontacten en daarnaast vier USB aansluitingen. Je kunt er dus in totaal zeven apparaten op aansluiten en laten opladen. De Nedis stekkerdoos past in alle Europese stopcontact en kan ook als normale stekkerdoos gebruikt worden.

     

    Klik hier voor een scherpe aanbieding van dit product!

     

    De slimmere functies

    De Nedis Smartlife app maakt het mogelijk om de slimme stekkerdoos op afstand te bedienen en daarmee ook de verschillende stopcontacten. Het is ook mogelijk om een tijdschema te gebruiken om alles op vaste tijden te controleren. De Nedis slimme stekkerdoos geeft daarnaast ook inzicht in het stroomverbruik van de verschillende apparaten. Het is hierdoor ook mogelijk om energie te besparen. De slimme socket van Nedis verdient zich dus op die manier zelf voor zich terug. Gebruik de stembesturing van Google Home of Alexa van Amazon en maak het allemaal nog gemakkelijker en eenvoudiger. Het is ideaal om zo een slimme woning te krijgen.

     

    Goed om te weten

    De Nedis SmartLIfe app maakt het mogelijk om optimaal gebruik te maken van de socket. Het is ideaal om vanaf je smartphone alles te bedienen. Ook voor jou is dit mogelijk. Het is slim om gebruik te maken van de verschillende mogelijkheden.

     

    Amazon en Google

    Met de spraakbesturing van Amazon Alexa of de Google Assistent is het mogelijk om de socket en slimme stekkers ook te gebruiken. Het is ideaal. Je hoeft de smartphone niet eens vast te pakken. Je kunt namelijk alle apparaten op een slimme manier bedienen met je stem. Het is een ideale manier om alle apparaten die verbonden zijn met de slimme socket te bedienen. Het kan gaan om een oplader voor de iPad, smartphone of tablet. Natuurlijk kun je nog veel meer met de slimme spraakbesturing.

     

    Altijd je strijkijzer uit

    Het maakt nu niet meer uit of je denkt dat je het strijkijzer aan hebt laten staan, de oplader voor de telefoon niet hebt uitgezet of de smart lampen al vast aan wilt zetten. Met de app van Nedis en de slimme socket is het mogelijk om alles op afstand te bedienen. Het is prettig om zo alles onder controle te houden en te hebben.

     

    Klik hier voor een scherpe aanbieding van dit product!

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen