Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Freek - Woensdag 25 Mei 2021

    De voordelen van een Nedis luchtbevochtiger

    Ben jij wellicht geïnteresseerd in een luchtbevochtiger van Nedis en ben jij benieuwd wat de voordelen zijn van een dergelijke luchtbevochtiger? Wij gingen voor jou alvast op onderzoek uit en hebben in dit artikel alvast een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

     

    Luchtvochtigheid goed voor meubilair

    Heb jij thuis meubelen staan van hout? Of wellicht een houten vloer? Dan is het erg belangrijk voor de duurzaamheid van deze spullen dat de luchtvochtigheid in huis op het juiste niveau blijft. Hout is namelijk een natuurproduct en werkt, net zoals bijvoorbeeld staal, op basis van vochtigheid. Is het droog? Dan krimpt het hout. Is het vochtig? Dan zet het hout uit. Enorm belangrijk dus om de vochtigheid in huis goed te reguleren en de Nedis luchtbevochtiger is hiervoor dé oplossing.

     

    Goed voor planten en dieren

    Naast het natuurproduct hout hebben ook planten en dieren een enorm voordeel bij een goed gereguleerde luchtvochtigheid. Heeft u weleens planten met hangende bladeren en bruine randen aan de bladeren? Dan betekent dit dat de luchtvochtigheid in huis niet voldoende is. Daarnaast is het voor eventuele huisdieren enorm belangrijk voor de luchtwegen.

     

    Ultrasonische luchtbevochtiger is de toekomst

    De ultrasonische luchtbevochtiger van Nedis is een apparaat dat is ontworpen om de luchtvochtigheid in een ruimte te verhogen. Ultrasonische luchtbevochtigers maken gebruik van hoge frequentie technologie die een trilling afgeeft aan het water. Het water trilt mee met de trilling, breekt af in microscopisch kleine druppeltjes en verandert vervolgens in damp. Het apparaat laat de nevel in de kamer vrijkomen, waardoor vrijwel onmiddellijk een koelere, vochtigere omgeving ontstaat. We raden aan het apparaat te gebruiken in ruimten met een temperatuur van minder dan 20°C en een relatieve luchtvochtigheid van minder dan 80%.

     

    Luchtbevochtigers bij Smartbright.nl

    Bij Smartbright.nl hebben wij een ruim assortiment in luchtbevochtigers, een grote voorraad, snelle levering en scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een specifieke luchtbevochtiger of heeft u wellicht vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen u graag verder.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen