Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Sharon de Winter - Dinsdag 16 Mei 2020

   De voordelen van de Google Nest Protect als rookmelder in huis

   Niets is gevaarlijker dan een smeulend vuur, rook of zelfs brand in huis. Ook koolmonoxide is een gevaar in iedere woning. Het is daarom slim om een rookmelder in de woning te plaatsen. Wanneer je een stapje verder wilt gaan kun je de Google Nest Protect aanschaffen. Het is een slim apparaat wat je op de hoogte houdt van wat er aan de hand is in de woning en zelfs waar in de woning. De Nest Protect van Google kan uitgezet worden vanaf een mobiel apparaat. Ben je niet thuis als er een alarm is? Dan krijg je op de smartphone een alarm toegestuurd.  

   Meerdere Googel Nest Protect rookmelders in huis

   Het is mogelijk om meerdere slimme rookmelders in huis te plaatsen en ze met elkaar te laten communiceren. De Nest Protect rookmelder werkt ook samen met de Nest Cam van Google en ook de Nest Thermostaat. Bij een noodgeval is het dus ook mogelijk om een video op te nemen en te zien wat er gebeurt. 

   De voordelen van een slimme Nest Protect rookmelder van Google 

   Er zijn verschillende voordelen van een rookmelder. Daarnaast biedt een Nest Protect slimme rookmelder ook het voordeel dat het mogelijk is om op afstand een bericht te krijgen als er wat aan de hand is. Met de sensoren is het mogelijk om de golflengten van licht en rook op te vangen. Hierdoor gaat het alarm eerder af. Het is ook mogelijk om bij een vals alarm via de app het alarm snel uit te zetten. De slimme rookmelder werkt tot tien jaar. Het is een solide bescherming van je woning en je eigen gezondheid. 

   Een verlicht vluchtpad

   Doordat de slimme rookmelder ook kan samenwerken met de slimme rookmelder zal de vluchtroute automatisch verlicht worden als het rookalarm afgaat. In de paniek hoef je niet na te denken welke kant je op moet gaan. Het is namelijk zo dat je eenvoudig de lampen kunt volgen. Wel zo prettig. Hierdoor is het mogelijk om ‘s nachts met een gerust hart te gaan slapen. 

   Een investering in je eigen veiligheid

   Doordat het lichaam het reukorgaan (de neus) ‘s nachts uitzet is het belangrijk om dit te compenseren met een rookmelder. Een slimme rookmelder is nog verstandiger om te kiezen. Het is dan namelijk mogelijk om gebruik te maken van de laatste technieken in de woning. Wel zo handig.  

   Haal meer uit jouw smart home

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »