Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Rosanna van Dam - Woensdag 28 September 2020

    De voor- en nadelen van Marmitek Smart Me

    Marmitek is een onderdeel van Vogel en het heeft een eigen smart home platform ontworpen. Dit platform heet Marmitek Smart Me. Het is een platform welke werkt op het Tuya platform en daardoor is het mogelijk om vele producten met elkaar te combineren. Het is iets nieuws en moois. We delen het daarom graag met jou.

     

    Is het installeren lastig?

    Het installeren en opzetten van een smartphone kan een hele klus zijn voor sommige mensen en voor anderen is het heel gemakkelijk. Wanneer je wilt starten met een smart home is het goed om te beginnen met een slimme lamp of een slimme speaker. Ook een slimme deurbel is een goede optie. Hierna kun je meerdere slimme apparaten in huis gaan nemen. Je raakt eraan gewend en het is heel gemakkelijk. Kies een goed eigen platform waar je gebruik van maakt. Een platform voor alle slimme apparaten werkt natuurlijk het beste.

     

    Tuya smart, wat is dat?

    Er zijn verschillende partijen waar je gebruik van kunt maken. Tuya smart hoort hier ook bij. Het is een Chinees systeem met mogelijkheden om een eigen smart home omgeving te maken. De fabrikanten kunnen verschillende soorten smarthome apparaten maken en met het internet verbinden. Het platform helpt hierbij. Het heet ook wel het internet of things of kortweg IoT.

     

    Wi-Fi is noodzakelijk

    De verschillende slimme apparaten kunnen aangesloten worden op het Marmitek netwerk via wifi. Er is geen losse hub nodig. Natuurlijk is ook ondersteuning van Amazon Alexa, Siri of Google Assistant nodig. Hiermee is het mogelijk om alle slimme apparaten met een stemcommando te bedienen. Het maakt het leven nog gemakkelijker. Wel zo leuk.

     

    Verschillende fabrikanten gebruiken

    Het maakt niet uit van welke fabrikant een apparaat komt om het te koppelen aan het platform. Het is natuurlijk ideaal. Zo ontstaat er een flexibele manier om nieuwe apparaten te connecten en te gebruiken. Wel zo prettig uiteraard.

     

    Applicaties Marmitek Smart me

    Er is ook een stukje software wat onderdeel uitmaakt van het platform. Er zijn hiermee tal van mogelijkheden. Denk aan het groeperen van producten. Alle lampen in de woonkamer of op de eerste verdieping kunnen dan als groep bedient worden. Het kan met een tap op het scherm van de smartphone en ze gaan allemaal aan of uit. Er zijn zo nog tal van extra opties en dus ook redenen om voor dit platform te kiezen. Je huis zal nog prettiger worden om in te wonen met alle slimme opties.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen