Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jordy - Maandag 8 Oktober 2023

    De charme van ronde vloerkleden

    Bij vloerkleden denk je mogelijk direct aan langwerpige of meer vierkante modellen. Er bestaan echter ook fraaie ronde vloerkleden die zich uitstekend lenen voor woon- of eetkamers. Bij Floorpassion kun je terecht voor diverse soorten ronde vloerkleden, die onderdeel zijn van een onovertroffen collectie aan prachtige vloerkleden. Ook de ronde modellen zijn in uiteenlopende stijlen en modellen verkrijgbaar, waarbij je altijd iets speciaals vindt voor jouw woonwensen. Een vloerkleed brengt sfeer en uitstraling aan een woonkamer. Het vinden van de perfecte match is dan ook van uiterst belang. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment aan vloerkleden in diverse stijlen, kleuren en materialen, om de juiste sfeer te kunnen creëren in je woonkamer.

    Ronde vloerkleden: uniek design

    Metronde vloerkleden kun je alle kanten op. Je kunt deze werkelijk plaatsen in alle kamers van je woning en het voordeel is dat ze zelfs in de kleinste hoeken nog goed van pas komen. Een rond vloerkleed brengt sfeer en warmte en hiermee kun je specifieke delen van je woning accentueren. Een rond vloerkleed past namelijk uitstekend onder een ronde eet- of salontafel en geeft een extra dimensie aan elke ruimte. Het geeft een speels effect, waardoor het al snel compleet passend aanvoelt. Je creëert een dynamisch geheel, waardoor verschillende delen van je woonruimte een eigen unieke bestemming krijgen. BijFloorpassion kun je kiezen uit diverse fraaie modellen, allen rond van vorm. Zo past er altijd wel een mooi ontwerp in de woonkamer en geniet je van stijl en comfort.

    Rond vloerkleed in kinderkamer

    Een rond vloerkleed leent zich bij uitstek in de kinderkamer. Hier geeft het namelijk een speels effect wat in elke kinderkamer natuurlijk optimaal bijdraagt aan de perfecte uitstraling. Plaats het onder een kindertafeltje om een speciaal hoekje te creëren of leg het midden in de kamer als specifiek focal point. Je kind zal er eindeloos op kunnen spelen en geen last hebben van koude voeten, zodra hij of zijn uit bed stapt. Een rond vloerkleed geeft een speelse uitstraling en biedt warmte en sfeer. Een element dat invloed uitoefent op de gehele ambiance, maar alsnog speels in het oog springt. Voor de kleintjes zijn er genoeg leuke ronde vloerkleden verkrijgbaar, die perfect passen in de kinderkamer.

    Soorten ronde vloerkleden

    Bij Floorpassion kun je ronde vloerkleden in diverse soorten en maten verkrijgen. Ook zijn er tal van rustige of juist sprekende kleuren waaruit je kunt kiezen. Voor elk type woonstijl zijn ronde vloerkleden te vinden, die jouw interieur geheel compleet maken. Je hebt keuze uit hoogpolig tapijt, rond sisal vloerkleden, wollen vloerkleden, of juist gemêleerde vloerkleden. Ook zijn er tal van vintage modellen die uitstekend passen in menig interieur of woonstijl. Ronde vloerkleden plaatst je onder salontafels, eettafels, kindermeubelen of simpelweg in het midden van een ruimte. Zo creëer je optimale sfeer en zal je zeker een stijlvol statement kunnen maken. Ruime keuze maakt het mogelijk om precies het juiste ronde vloerkleed te kiezen dat past bij jouw woonwensen.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen