Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Giel de Vries - Zaterdag 18 Mei 2020

   De 5 meest verkochte slimme thermostaten op een rijtje

   Besparen op energie, een stukje klimaatbeheersing en daarmee op kosten besparen is actueler dan ooit. Gelukkig zijn er nu tal van apparaten op de markt waarmee het besparen en milieubewust leven stukken makkelijker wordt. Hoewel niemand graag te veel betaalt is het niet altijd mogelijk bewust en energiebesparend te werkt te gaan. Door een woning uit te rusten met smart apparatuur is er veel meer mogelijk. Zo zijn apparaten op afstand aan en uit te zetten, kunnen er programma’s worden ingesteld  met tijdschema’s en is verbruik af te lezen.

   Hoe bespaart een slimme thermostaat?

   Vaak geeft een goed inzicht bewustwording. Besparen op energie en stookkosten wordt makkelijker door een goed inzicht in het verbruik. Een slimme thermostaat in huis biedt daarom uitkomt. Deze investering verdient zichzelf terug met de kosten die worden bespaard door de thermostaat en het milieu is er ook nog eens blij mee. Het wordt zo ook nog eens een stuk makkelijker om milieubewust en kostenbesparend te leven.

   Maar wat zijn de meest verkochte slimme thermostaten op het moment?

   Google Nest

   Google Nest is een van de apparaten die Google heeft ontwikkeld om woningen smart uit te kunnen rusten. Het grote voordeel van deze thermostaat is dat deze leert, de thermostaat onthoudt namelijk voorkeuren. De thermostaat is aan te sturen met de tablet, mobiele telefoon of google assistenten zoals Google Home of Google Mini. De thermostaat kan onderdeel uitmaken van een heel smart systeem waarin ook brandmelders en koolmonoxidemelders kunnen worden aangesloten.

   Tado slimme thermostaat

   De Tado thermostaat heeft als voordeel dat deze ook aan te sluiten is op de Apple homekit. Uiteraard werkt de thermostaat ook op de Google Assistant, Alexa en IFTTT. Omdat de thermostaat en telefoon aan elkaar zijn gekoppeld weet deze wanneer u thuis bent en past de temperatuur daarop aan.

   Honeywell Lyric 6

   Omdat deze thermostaat leert hoe lang het verwarmen van de woning duurt zorgt hij ervoor dat de woning altijd op tijd op temperatuur is. Ook deze thermostaat is de koppelen aan Android en iOS apparaten en maakt gebruik van Geofencing, de locatie van de gebruiker. Honeywell heeft veel verschillende thermostaten op de markt.

   Nefit Easy

   Nefit is een producent van CV ketels en heeft nu ook een eigen slimme thermostaat uitgebracht. Uiteraard is het mogelijk om met deze thermostaat ook ketels van andere producenten aan te sturen, hiervoor is wel een extra adapter nodig. Ook deze thermostaat maakt gebruik van geofencing en geeft een helder inzicht in het verbruik van de ketel.

   Netatmo

   Via de app en deze thermostaat is het mogelijk om per ruimte verschillende warmte schema’s in te stellen. Deze thermostaat is te koppelen aan Android en iOS. Ook geeft de app het verbruik per ruimte weer wat besparen nog makkelijker maakt. Er zijn ook slimme radiatorknoppen van Netatmo die met een bridge aan de thermostaat worden gekoppeld. Daarmee is het mogelijk het verbruik van energie nog beter onder controle te houden, zo bespaart u al snel 30% op energiekosten.

   Haal meer uit jouw smart home

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »