Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jorik van der Heide - Vrijdag 20 Oktober 2021

    De voordelen van een automatisch gordijn

    Overweeg jij de aanschaf van automatische gordijnen, ook wel slimme gordijnen genoemd? Dan is het verstandig je hierop goed te oriënteren en één van de punten hiervan is het goed doorlezen van voor- en nadelen. Gelukkig hebben wij deze al voor je op een rijtje gezet.

     

    Open de gordijnen vanuit bed

    Niets is lekkerder dan langzaam wakker worden in bed en de gordijnen vanuit bed alvast open te zetten. Voel na één druk op de knop de zonnestralen op het bed vallen en wordt een stuk rustiger wakker. Heerlijk!

     

    Inbraakpreventie

    Wanneer je kiest voor automatische gordijnen dan is het mogelijk om deze, via bijvoorbeeld Google Home, te koppelen aan de rest van jouw slimme woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het sluiten van de gordijnen wanneer de slimme verlichting aan gaat. Wanneer de gordijnen automatisch dicht gaan, bijvoorbeeld wanneer het buiten donker wordt, dan is het voor potentiële inbrekers moeilijker om naar binnen te gluren en te kijken of je thuis bent.

     

    voordelen slimme gordijnen

     

    Brandveiligheid

    De slimme gordijnen kunnen ook bijdragen bij het beschermen van jou en je familie of huisgenoten wanneer er brand ontstaat in je woning. Door je volledige smart home hierop in te richten is het mogelijk dat wanneer de slimme rookmelder brand merkt in huis dat de slimme verlichting aan gaat en de gordijnen open. Zo is het voor jou makkelijker om je weg naar buiten te vinden en voor mensen van buitenaf makkelijker om te zien dat er brand is.

     

    Advies van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen