Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Dirk van der Spek - Dinsdag 22 Oktober 2020

  Amazon Alexa voor huisbazen; het is binnenkort mogelijk

  Amazon Alexa werkt aan een programma om huisbazen extra mogelijkheden te bieden om verhuurde huizen en kamers beter te managen. Mensen vragen om een smart home vandaag de dag. Een smarthome wordt sneller en beter verhuurd. Ze kunnen met het programma van Alexa apparaten kiezen voor Alexa apparaten in de woningen. Ze kunnen het apparaat een naam geven, adres en ook toegang tot een wifi netwerk. Ook kan het de Alexa skills activeren en koppelingen maken tussen verschillende apparaten. Natuurlijk zijn ze allemaal te gebruiken met de Amazon spraak assistent. Het is bijvoorbeeld mogelijk om huishoudelijke apparaten, camera’s en slimme lampen te koppelen.

  Meer smart homes

  De Amerikaanse keten ontwikkeld de zaken omdat onderzoeken aantonen dat 84 procent van de huurders een smart home huis willen huren. Mensen willen zelfs extra betalen als er een stemassistent in de woning aanwezig is. Het gaat hier om 61 procent van de huurders.

  Het kan de Amazon Alexa zijn en ook de Google Assistant

  De nieuwe Blink camera’s van Amazon Amazon heeft nieuwe camera’s ontwikkeld. Het gaat om de Amazon Blink camera’s. Ze gaan tot vier jaar mee op een accu. Het is mogelijk om de camera’s aan het eigen account te koppelen als ze een huis huren. Het is belangrijk om van alle gemakken gebruik te kunnen maken in een woning.

  Kritisch

  Uiteraard zijn er een paar kritische noten omtrent de privacy en toegankelijkheid tot alle apparaten van Amazon die een verhuurder heeft geïnstalleerd. Het is natuurlijk niet prettig als ze je bijvoorbeeld dag en nacht kunnen monitoren, je slimme sloten kunnen bedienen of weten naar welke muziek je luistert, hoe je dag eruit ziet en zelfs wat je eet. Het zal een eeuwige strijd blijven tussen de vooruitgang en een slimme woning en de privacy van de gebruikers.

  Maak je huis wat slimmer

  Het is handig om gebruik te maken van de Amazon Alexa spraakbesturing. Met de box kun je in de hele woning de verlichting en verwarming bedienen. Ook kun je de televisie bedienen, een radiostation kiezen of de slimme stofzuiger aan het werk zetten. De toekomst heeft nog veel te bieden voor ons. We weten zeker dat ook jij hier volop van kunt genieten en gebruik van kunt maken. Ontdek wat er allemaal kan. Ben je een verhuurder? Denk dan ook aan je huurders en hoe je ze kunt verrassen met een slimme woning.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen