Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Advertorial - Donderdag 21 Mei 2021

  Welke currency hebben momenteel de meeste potentie?

  Het handelen in cryptovaluta heeft een enorme vlucht genomen, niet in de laatste plaats doordat steeds meer grote investeerders hun geld in deze hedendaagse betaalmiddelen investeren. Inmiddels wordt al gesteld dat de komst van de cryptovaluta de volgende nieuwe revolutie is na de introductie van het internet. Maar voor veel mensen is het vooral nog veel abracadabra. Alleen al het feit dat er honderden verschillende cryptovaluta bestaan, doet menig beginner duizelen. Lang niet al deze varianten zijn ook daadwerkelijk verhandelbaar en slechts een handjevol doet er echt toe. Je kunt via een platform als eToro cryptocurrency aanschaffen. Maar welk aanbod heeft eToro en waarop moet je letten als je ermee gaat beginnen? Een korte toelichting!

   

  Wat is eToro?

  Wanneer je cryptovaluta wilt aanschaffen, zul je daarvoor naar een platform moeten waar deze virtuele munten verhandeld worden. Dat wordt ook wel een exchange of broker genoemd. Er zijn er heel wat, aangezien iedereen probeert om een graantje van het succes mee te pikken. Als beginner heb je doorgaans geen idee welk platform je het beste kunt kiezen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke factoren, maar ook de tarieven en voorwaarden spelen natuurlijk een rol. Het bedrijf eToro komt voort uit een bedrijf dat in 2007 door twee Israëlische broers werd opgericht. Dat was twee jaar voordat de eerste Bitcoins verhandeld werden! Nog altijd staan de twee broers aan het hoofd van de organisatie, die zich inmiddels met vestigingen op diverse continenten gerust toonaangevend mag noemen binnen deze branche.

   

  Welke currency is de moeite waard?

  Over de Bitcoin hoeven we eigenlijk niets meer te zeggen. De cijfers spreken voor zich en omdat het de eerste virtuele munt was die populariteit kreeg, blijven de media het verloop van de koers nauwlettend volgen. Maar er zijn meer interessante opties. Kenners menen bijvoorbeeld dat voor de Ether en het achterliggende platform Ethereum dit jaar ook mooie cijfers in het verschiet liggen. Verder is ook de Ripple heel interessant, al is het koersverloop van deze cryptomunt de laatste tijd wat grillig geweest. Net voor de start van 2021 maakte de koers een vrije val, om zich vervolgens weer goed te herstellen. Zou je op 1 januari 2021 flink wat Ripple gekocht hebben, dan was die investering een maand later bijna drie keer zo veel waard geweest. Uiteraard geldt hier dat voor geen enkele cryptomunt het koersverloop goed te voorspellen is.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen