Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Disclaimer

   Smartbright.nl heeft bij de samenstelling en ontwikkeling van deze website en de opgenomen informatie grote zorgvuldigheid betracht. De via deze website verspreide informatie is slechts informerend van aard. Smartbright.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.

   Smartbright.nl garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder door Smartbright.nl gewenst moment worden gewijzigd. Smartbright.nl is niet aansprakelijk indien er sprake is van 'kennelijke' (type-)fouten.

   Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. De informatie op deze site is afkomstig van Smartbright.nl. Op alle informatie rust copyright en de intellectuele eigendomsrechten op de gegevens berusten bij Smartbright.nl en/of de partners. Het is niet toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Smartbright.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden, beschikbaar te stellen op een netwerk of op andere wijze te (her)verspreiden.

   Let op, op ALLE foto's die u op de website van Smartbright.nl en partners terugvindt, berusten Copyrights. Wij treden op tegen diefstal (online en offline) van onze foto's waarbij de (juridische) kosten volledig voor uw rekening zijn met terugwerkende kracht voor een boete van 100 euro x het aantal dagen waarin u in overtreding bent.

   Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor Smartbright.nl op geen enkele wijze verantwoordelijk is. Smartbright.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat Smartbright.nl de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

   Heeft u vragen over bovenstaande informatie? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »