Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Freek - Donderdag 27 Juli 2021

    Wat is LSC Smart Connect?

    Ben jij benieuwd wat LSC Smart Connect nu precies is en waarom men in Nederland kiest voor de LSC Smart Connect producten? En welke producten zijn dit dan eigenlijk precies? Je leest het in dit artikel. Heb jij vragen over de producten van LSC Smart Connect? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Alhoewel wij deze producten niet zelf verkopen helpen wij, van Smartbright.nl, je maar wat graag met de realisatie van jouw smart home.

     

    Wat is LSC Smart Connect?

    LSC Smart Connect is niet direct een super sexy merknaam die bij ons blijft hangen zoals bijvoorbeeld een Apple dit wel is in de huidige maatschappij. Ondanks dat de naam er niet per sé één is om over naar huis te schrijven is het toch een merknaam, eigenlijk een verzamelnaam van meerdere verschillende producten, om rekening mee te houden. Vooral bekend van de verkoop bij de Action in Nederland en inmiddels flink aan de weg aan het timmeren als het gaat om marktaandeel in de smart home markt in ons land.

     

    Waarom kiezen mensen voor LSC Smart Connect?

    Als je op zoekt bent naar een 'simpele slimme lamp' dan is LSC Smart Connect per definitie niet direct een slechte optie. Als instapmodel is het misschien wel een ideale manier om te beginnen. Loop in de Action spontaan tegen zo'n lampje aan, neem deze mee naar huis voor een prijs waar je normaal bijna geen 'normale' lamp voor kunt krijgen en je bent verkocht. Niet direct verkocht aan LSC Smart Connect, maar aan de smart homes en de oneindige mogelijkheden hiervan. 

     

    LSC Smart Connect wat is dat

     

    Soort producten LSC Smart Connect

    Zoals eerder in dit artikel al even aangegeven bestaat LSC Smart Connect niet alleen uit één slimme stekker of één soort slimme verlichting. Om deze reden duiken wij graag, voor jou en met jou, in de verschillende producten die dit 'merk' te bieden heeft.

     

    LSC Smart Connect slimme stekker

    Kosten besparen op de energierekening? Domme lampen gemakkelijk slim maken? Alles instellen met timers om zo potentiële inbrekers weg te jagen? Dit kan allemaal met slimme stekkers, ook weleens smart plugs genoemd. Zet een slimme stekker tussen je reguliere apparaat en het stopcontact en de schakeling is in principe slim.

     

    LSC Smart Connect led strip

    Je bent vast weleens in een huis geweest waar men precies onder de keuken of onder het tv meubel een bepaalde kleur verlichting had. Dit is te realiseren met de LSC Smart Connect led strip. Hiermee heb je namelijk kleurenlampjes op een strip van totaal vijf meter lang. Hoeveel kleuren je precies in kunt stellen? 16 miljoen!

     

    LSC Smart Connect wat is dat

     

    LSC Smart Connect plafondlamp

    1400 lumen, 20 Watt en dat allemaal verwerkt in een mooie plafondlamp, of zoals men het ook weleens noemt; plafonniere. 

     

    LSC Smart Connect sirene

    Wil jij de beveiliging van jouw huis naar 'the next level' brengen? Dan kan een sirene natuurlijk niet ontbreken. Koppel de sirene aan de gewenste andere slimme producten zoals bijvoorbeeld sensoren, slimme lampen en of bewegingsmelders en realiseer binnen een mum van tijd een beveiligingssysteem van hoge kwaliteit.

     

    LSC Smart Connect koppelen aan Google Home

    Wil jij LSC Smart Connect koppelen aan Google Home? Geen enkel probleem. Wij schreven hiervoor al een gemakkelijk stappenplan en delen deze graag met je. Lees hieronder meer over de koppeling tussen Google Home Assistant en LSC Smart Connect.

     

    Stappenplan: LSC Smart Connect koppelen aan Google Home

    1. Open de Google Home app op je smartphone.
    2. Druk linksboven op het plusje.
    3. Kies voor "Apparaat instellen".
    4. Kies onder het kopje "Werkt met Google" voor "Heb je al iets ingesteld?".
    5. Je komt nu in een overzicht terecht van alle merken die samen kunnen werken met Google Home. Zoek op "Tuya" of "Smart Life".
    6. Klik op de naam en doorloop de stappen.

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Advies LSC Smart Connect van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    • Smartbright.nl Klantenservice

      Geplaatst op maandag 25 oktober 2021 15:11

      Goedemiddag,

      Helaas was deze lamp enkel te koop bij Action en bij Bol.com, maar lijkt deze overal uitverkocht. Eventueel hebben wij wel de volgende alternatieven in het assortiment; https://www.smartbright.nl/verlichting-wonen-tuin/slimme-verlichting/smart-plafondlamp/

      Een fijne dag!

    Toon meer

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen