Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Freek - Maandag 21 Augustus 2021

  Alles over de Nefit thermostaat

  Het maakt niet uit welke soort CV-ketel je hebt: Een thermostaat is essentieel. Het helpt niet alleen voor meer comfort in je woning, maar ook bij het besparen van energie. Energie besparen is vandaag de dag zeer belangrijk. Niet alleen voor een lagere energienota, maar ook voor het milieu. Het kan gaan om een Vaillant ketel, een Nefit ketel of een compleet ander merk. Het is belangrijk om te weten dat de thermostaat van Nefit helpt. Een slimme thermostaat maakt het daarbij nog gemakkelijker om de warmte in je huis te regelen. Het is dan mogelijk om ook op afstand je ketel te bedienen via de slimme thermostaat. Er zijn trouwens ook slimme radiatorknoppen.

   

  Nefit Thermostaat

  Nefit is zeer innovatief. Ze hebben een geavanceerde regelmethode ontwikkeld om de cv-ketel nog zuiniger aan te sturen, zonder dat je inboet op comfort. Het is een thermostaat die goed aanvoelt wat er moet gebeuren. Het zorgt voor een goede temperatuur van de lucht in je huis. Hier zit het geheim. Het gaat niet om de temperatuur van het water wat door de leidingen gaat, maar de warmte van de lucht in je woning. Door hierop te sturen ontstaat er een zoveel meer efficiënte energiehuishouding. Kies ook voor een gebruiksvriendelijke Nefit thermostaat.

   

  Enkele kenmerken van de thermostaat van Nefit

  • Het voelt de kamertemperatuur aan en voelt dus met je mee
  • Het helpt energie te besparen
  • Zorgt voor een prettig woonklimaat
  • Erg eenvoudig en toch geavanceerd
  • Zuinigheid en comfort
  • Eenvoudig te bedienen

   

  Wat kost een Nefit thermostaat?

  Nefit heeft in een brede prijsrange thermostaten beschikbaar. Een eenvoudige klokthermostaat is al beschikbaar vanaf zestig euro. Wil je echter een slimme thermostaat dan is de investering iets hoger. Voor de betere modellen betaal je rond de driehonderd euro. Weet dat je hiermee mogelijk wel een levenslang gebruik van maakt. Het is dus een investering in een jarenlang plezier en genot in je huis. Wanneer je tevens weet dat het je helpt om energiekosten te besparen is de investering eenvoudig gedaan.

   

  Kan een Nefit thermostaat op een Vaillant ketel?

  Het is mogelijk om een Nefit thermostaat op een Vaillant ketel te plaatsen. Het moet dan wel om een modulair model gaan. Bekijk altijd of de combinatie van Nefit thermostaat en Vaillant ketel mogelijk is. Uiteraard geldt hetzelfde voor andere merken ketels.

   

  Waarom een slimme thermostaat?

  Met een slimme thermostaat is het mogelijk om de verwarming van de woning af te stemmen op jouw gedrag. Iets wat natuurlijk ideaal is. Het helpt je om energie te besparen. Vooral de controle die ontstaat vanaf de smartphone of iPhone is ideaal. Daarnaast kun je de slimme thermostaat ook aansluiten op Google Home, Siri of Amazon om hem met je stem te bedienen. Iets wat het allemaal nog gemakkelijker maakt. Met een stemcommando pas je dan de temperatuur aan. Heerlijk toch als je net onder een dikke deken ligt en het niet warm genoeg hebt.

   

  Voordelen van de Nefit thermostaat

  Met een Nefit slimme thermostaat is het mogelijk om de centrale verwarming op afstand te regelen. Op de terugreis naar huis kun je de verwarming al wat hoger zetten. Ook wanneer je plots weg moet kun je met je smartphone de temperatuur veranderen en omlaag doen. Het is handig om een slimme thermostaat te hebben. Het helpt je om energie te besparen. Daarnaast is het eenvoudig te bedienen met je tablet of smartphone. Het is slim om ook de aanwezigheidsdetectie te gebruiken. Zo weet de slimme thermostaat van Nefit of je wel of niet thuis bent. Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van een programma welke op specifieke tijden aan en uit gaat. Iedere dag kun je anders instellen. Zo verspil je geen energie. Ook kan de slimme thermostaat automatisch de temperatuur omlaag doen als de laatste persoon naar bed gaat of de deur uit gaat. Weet ook precies wat het verbruik is. Er is een heldere indicatie van het energieverbruik. De app kan hier energiebewust mee omgaan.

   

  Ontdek de mogelijkheden

  Het is goed om jezelf bekend te maken met de verschillende mogelijkheden van de Nefit slimme thermostaten. Passen ze op jouw cv ketel? Welke functies zijn er allemaal? Hoe kun jij hier optimaal gebruik van maken. Het is slim om te zien welke verschillende mogelijkheden en opties er zijn om maximaal te genieten van een slimme thermostaat. Op onze site is een uitgebreid aanbod opgenomen van slimme apparaten. Naast slimme thermostaten zijn er nog zoveel meer andere slimme apparaten. Maak er gebruik van!

   

  Advies van onze specialisten

  Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen