Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Dirk van der Spek - Dinsdag 19 Mei 2020

   De voor- en nadelen van de Eufy slimme deurbel

   Er zijn steeds meer verschillende slimme woning producten. We houden je graag op de hoogte. Vandaag bespreken we de Eufy slimme deurbel. Het is een slimme deurbel die in Nederland is bedacht. Eufy heeft naast de slimme deurbel ook de slimme robotstofzuigers, IP camera’s en zelfs slimme weegschalen. Het is goed om van al deze slimme producten (gecombineerd) gebruik te maken. De Eufy slimme deurbel heeft een hoge beeldkwaliteit (2K) en biedt volop voordelen. Ook zullen we enkele nadelen van deze Eufy slimme deurbel benoemen. 

   Hoe werkt een slimme deurbel? 

   Deze smart deurbel van Eufy werkt eigenlijk net als een normale deurbel. Iemand staat voor de deur en drukt op de bel. Normaal hoor je dan de bel rinkelen. In dit geval gaat er een melding naar de smartphone. De smartphone toont dan op het scherm wie er voor de deur staat. Het is zelfs mogelijk om een gesprek te voeren met de persoon. Het is trouwens niet eens nodig om in huis te zijn. Vanaf iedere plek in de wereld is het mogelijk om met de persoon, die aan de deur staat, te praten. 

   Veiligheid

   Een groot voordeel van een smart deurbel van Eufy is dat het zorgt voor meer veiligheid. Naast een deurbel heb je nu ook een beveiligingscamera. Het is ideaal om ook een twee weg communicatie te hebben. Zo kun je met de persoon voor de deur spreken. De slimme deurbellen verschillen vaak op het gebied van kwaliteit van de camera, hoe de beelden opgeslagen worden, de koppeling met andere (slimme) apparaten en verschillende andere opties. 

   De voordelen van een Eufy slimme deurbel 

   De slimme deurbel van Eufy onderscheidt zichzelf door de hoge beeldkwaliteit. De beelden worden op 2K HD resolutie opgenomen (2560 x 1920). Het beeld is dus glashelder. Ook heeft deze slimme deurbel een vervorming correctie. Het beeld wordt zo nog beter. Er zijn trouwens geen abonnementskosten bij de aanschaf van deze deurbel. Er zijn geen kosten om beelden terug te kijken.  

   Een nadeel? 

   Wat jammer is, is dat de slimme deurbel van Eufy op batterijen werkt. Een voordeel is dat de deurbel eenvoudig is te installeren. Het is wel jammer dat je iedere keer weer de batterijen moet vervangen. Volgens de informatie van Eufy gaan de batterijen een half jaar mee. Voldoende lang dus voor een lange vakantie. Vervang ze simpelweg voordat je weggaat. 

   Haal meer uit jouw smart home

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »