Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Freek - Dinsdag 22 Juni 2021

  De voordelen van een slimme radiatorknop in huis

  De radiator bedienen, maar geen zin om hier naartoe te lopen? Dan is het voor jou wellicht wel een ideale oplossing. Een slimme radiatorknop! Met deze radiatorknoppen is het voor jou namelijk een fluitje van een cent om verschillende radiatoren compleet afzonderlijk te bedienen. Welke voordelen er nog meer zijn? Alle voordelen van de slimme radiatorknop lees je in deze blog.

   

  Energie besparen met een slimme radiatorknop

  Omdat je met een slimme radiatorknop nóg meer controle krijgt over wanneer de verwarming daadwerkelijk gaat verwarmen en welke temperatuur hiervoor dient te worden aangehouden is het minder voor de hand liggend dat een verwarming bijvoorbeeld vergeten wordt uit te zetten. Dergelijke situaties lijken kleine problemen, maar wanneer dit consistent kan worden voorkomen scheelt dit uiteindelijk flink op de kosten van het verwarmen van jouw huis. Het is dus écht mogelijk om te besparen op de kosten van de energierekening.

   

  De temperatuur per ruimte instellen

  Heb jij radiatorknoppen in meerdere ruimtes in huis geïnstalleerd? Dan is het met een slimme radiatorknop mogelijk om per ruimte in te stellen welke temperatuur er voor de ruimte dient te worden gehanteerd. Stel eenvoudig op je telefoon in dat de ene ruimte 20 graden dient te zijn en de andere 18 graden. Een makkie!

   

  Buiten huis de verwarming aanzetten

  Omdat met een slimme radiatorknop een verwarming slim wordt gemaakt en met het internet wordt verbonden is het daarom ook mogelijk om de verwarming aan te zetten wanneer je niet thuis bent. Vertrek jij van je werk naar huis en wil jij graag thuiskomen in een verwarmde woonkamer? Dan zet je dit eenvoudig aan via je smartphone.

   

  Alles automatiseren

  Omdat zoals hierboven al even genoemd de radiator is verbonden via het internet is het vervolgens via een app (lees bijvoorbeeld Google Home of van de producent van de radiatorknoppen zelf) mogelijk om schema's in te stellen voor het automatisch verwarmen van de woning. Stel bijvoorbeeld in dat de verwarming alleen tussen 17.00 uur en 22.00 uur aan dient te staan in de winter. Je kunt echter, wanneer gewenst, nog een stap verder gaan. Stel bijvoorbeeld in dat wanneer jij het huis verlaat de verwarming uit dient te gaan en dat wanneer je thuiskomt deze weer aan dient te springen.

   

  Meer dan alleen slimme radiatorknoppen bij Smartbright.nl

  Bij Smartbright.nl hebben wij een passie voor 'slim wonen'. Wij zijn dus niet alleen gespecialiseerd in slimme radiatorknoppen, maar ook in bijvoorbeeld slimme verlichting, slimme stekkers en slimme speakers. Ben jij dus op zoek naar andere apparaten om jouw woning slimmer te maken? Wij helpen je graag!

   

  Advies op maat van onze specialisten

  Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen