Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Lisa - Zondag 20 Augustus 2021

    Videoland koppelen Zo doe je dat!

    Het is natuurlijk heerlijk om een film of serie te kijken via Videoland. Het is mogelijk om hier op verschillende manieren gebruik van te maken. Op de televisie zal je er natuurlijk het meeste plezier aan beleven. Hoe kun je echter videoland op de televisie bekijken? Hoe koppel je videoland aan de TV? We helpen je graag in dit artikel. Het is gemakkelijker dan je denkt en in een paar stappen te doen.

     

    Welke manieren van verbinden/inloggen zijn er?

    Er zijn verschillende manieren van koppelen van videoland met je televisie. Laten we ze snel met je delen. De eerste manier is simpelweg met een smart-tv of via de Ziggo Horizon app. Videoland zit al op de Panasonic, Philips, Samsung, LG en Sony smart televisies. Ook zit het op de Ziggo mediabox of de horizonbox en zelfs op de Playstation vier. Je kunt heel eenvoudig de stappen doorlopen om de televisie en videoland te koppelen. Je hebt wel een videoland account nodig. Registreer je gewoon even op de site van videoland. Als je al wel geregistreerd bent is de koppelcode van zes cijfers van belang. Laat de app open staan, zodat de koppelcode geldig is. Het koppelen gaat eenvoudig. Je logt in met je account van videoland en voert dan de koppelcode in. Hierna druk je op koppelen. Klaar!

    Chromecast

    Je kunt ook op een smartphone, tablet of iPad of iPhone gebruik maken van videoland. Je kunt dan op je tv scherm via de Chromecast op je toestel wat leuks gaan kijken. Je logt in op de videoland app en drukt dan op het Chromecast icoon. Je maakt vervolgens verbinding. Doe de televisie aan en stem het kanaal af op de HDMI poort. Je ziet het videoland logo in beeld. Kies nu wat je graag wilt kijken op je tablet of op je smartphone met de app van videoland.

    > Chromecast installaren? Zo doe je dat!

     

    Airplay en videoland

    Je kunt ook via de app gebruik op iOS native Airplay. Via je iPad of iPhone kun je dan kijken naar Apple TV.

    Apple TV

    Op de vierde generatie Apple TV kun je ook kijken naar videoland.

    Een HDMI Kabel

    Heb je een HDMI aansluiting op je tv en je laptop of pc? Dan kun je ook via de laptop of pc een verbinding maken met je televisie en zo kijken naar videoland. Gemakkelijker is om de koppelcode te gebruiken. Echter wanneer je geen smart tv hebt is dit een goede oplossing.

     

    Waar vind je de koppelcode?

    Je vind de koppelcode op je Smart TV, de Apple tv, Ziggo Horizon Box of Playstation 4. Het is een code van zes cijfers. Hij veranderd iedere zoveel minuten en het is belangrijk dat je de meest recente gebruikt.

     

    Genieten!

    Nadat Videoland is gekoppeld is het heel eenvoudig om te genieten van je favoriete serie of film. Uiteindelijk is dat natuurlijk het doel en is het prettig om te weten dat je dit op verschillende manieren kunt doen. Wacht niet langer en kies ook voor Videoland!

     

    Advies van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    • Smartbright.nl Klantenservice

      Geplaatst op dinsdag 21 december 2021 14:13

      Goedemiddag Elly,

      Wat vervelend om te horen. Helaas kunnen wij u hier niet bij helpen, maar wij zijn ervan overtuigd dat de klantenservice van Videoland u hierbij graag wenst te helpen. U treft hun hier;
      https://hulp.videoland.com/hc/nl

      Groet,

      Klantenservice Smartbright.nl

    Toon meer

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen