Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Freek - Zaterdag 25 Juni 2021

    Stappenplan: Philips Hue Dimmer Switch instellen doe je zo!

    Wil jij aan de slag met slimme verlichting en wil jij graag de Philips Hue Dimmer Switch instellen zodat jij de volledige controle hebt over de verlichting in huis? In deze blog lees je alles over de Hue Dimmer Switch van Philips!

     

    Vragen die wij beantwoorden in dit artikel

     

    Philips Hue, wat is dat?

    Niet iedereen koopt elke dag slimme verlichting of vergelijkbare producten en dus kan het ook voorkomen dat u nog niet eerder heeft gehoord van Philips Hue of dat u wellicht niet weet wat hiervan de voordelen zouden kunnen zijn. Laten we dus eerst eens kijken naar wat Philips Hue precies is en wat ze te bieden hebben.

     

    Wat zijn de voordelen van Philips Hue?

    Er zijn diverse redenen om smart lampen in huis te nemen. Om te beginnen is slimme verlichting gemakkelijk voor jou en medebewoners. Niet langer hoef je in het donker op zoek te gaan naar de lichtschakelaar. In plaats daarvan kan je de smart LED verlichting aanzetten door middel van een applicatie op je smartphone, zelfs al voordat je de woning ingaat. Zit je lekker op de bank en ben je van plan om je favoriete serie of film te starten? Dan hoef je niet langer op te staan om het licht uit te zetten. Met het grootste gemak schakel je de lichten uit of dim je deze. Jouw smart home bedien je door middel van je stem via bijvoorbeeld een Google Nest Mini, een afstandsbediening of een applicatie op je smartphone.

     

    Welke producten zijn er beschikbaar van Hue?

    Philips Hue is producent van allerlei soorten producten die met slimme verlichting te maken hebben. Dit loopt uiteen van GU10 LED smart lampen tot slimme tafellampen, maar ook ledstrips en bridges horen bij het assortiment van Philips Hue.

     

    Hue Dimmer Switch instellen

     

    Wat is een Hue Dimmer Switch precies?

    Bedien en dim je lampen met de Hue dimmer switch. Deze slimme dimmer kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde tape, maar als je hem van de magnetische wandhouder haalt, kun je hem ook als afstandsbediening gebruiken.

     

    Wat kun je met een Hue Dimmer Switch?

    Net zoals elk ander product kun je ook met de Hue Dimmer Switch een heleboel. Maar wat kun je hier precies meer? Vanuit Philips Hue krijgen we de volgende omschrijving van functies en taken die deze Dimmer Switch voor jou zou kunnen uitvoeren;

     

    • Met de Philips Hue dimmer switch kun je draadloos de intensiteit van je verlichting verhogen of verlagen
    • Met de Philips Hue wireless dimming kit voor slimme lampen kun je verbinding maken met tot wel tien lampen en deze gelijktijdig bedienen met één dimmer
    • De Philips Hue dimmer switch werkt als een normale wandschakelaar en dimmer, maar dan beter. Je kunt de dimmer monteren met schroeven of sterke tape, maar je kunt de magnetische dimmer ook van de houder halen en overal mee naartoe nemen
    • Met de aanknop van de slimme dimmer switch kun je uit vier lichtrecepten kiezen. Energie, Concentratie, Lezen en Ontspannen zijn standaard geprogrammeerd, maar in de Hue app kun je ook je eigen lichtrecepten instellen.
    • De Hue dimmer switch is magnetisch en kan van de wandhouder worden gehaald, zodat je hem ook als afstandsbediening kunt gebruiken

     

    De Philips Hue Dimmer Switch instellen doe je zo

    Wil jij de Hue Dimmer Switch in gaan stellen? Dan zijn er bepaalde stappen die je moet doorlopen. Bij Smartbright.nl hebben wij deze stappen alvast voor je op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

     

    1. Open de Hue-app op je smartphone.
    2. Ga naar de "Instellingen".
    3. Druk op "Accessoires configuratie".
    4. Klik op het plusje.
    5. Selecteer de "HUE Dimmer Switch".
    6. De app gaat aan de slag, volg eventuele vervolgstappen in de app.

     

    Batterijen vervangen?

    Wil jij of moet jij de batterijen vervangen van jouw Philips Hue Dimmer Switch? Dan is het wellicht voor jou ietwat onduidelijk hoe jij dit precies het beste kunt doen en welke batterij je hiervoor nodig hebt. Gelukkig schreven we hier, bij Smartbright.nl, ook alvast een handig stappenplan voor. Wel zo makkelijk!

    > Lees hier hoe je de batterijen van de Philips Hue Dimmer Switch vervangt.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen