Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Rosanna van Dam - Maandag 29 Juni 2020

    Introductie: Smart plafondlampen van het merk Nedis

    De smart plafondlampen van Nedis zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Ze kunnen iedere ruimte omtoveren tot een aangename plek vol met licht van warm tot koel wit. Eigenlijk is het mogelijk om voor iedere gelegenheid de optimale kleurtemperatuur te krijgen, de juiste kleur en lichtsterkte. Zo is het mogelijk om hem op een heldere stimulerende kleur te zetten of een ontspannen sfeervolle verlichting voor een intiem etentje. Met de Wifi smart plafondlampen is het mogelijk om voor iedere situatie de juiste ambiance te krijgen.

    De helderheid en de kleurtemperatuur

    Het is mogelijk om met de Nedis smartlife app de helderheid van de lamp te bedienen via een tablet of smartphone. Ook kun je met een spraakopdracht via Google Home, Alexa van Amazon of Siri (Apple) de verlichting te bedienen. Ook voor de kleurtemperatuur is dit het geval. Het is mogelijk om de kleurtemperatuur van gezellig en sfeervol naar warm wit of helder wit te veranderen.

    Kies de kleur die bij je stemming past

    Het is heerlijk om een plafonnière te hebben welke je in iedere denkbare kleur kunt afstemmen. Het kan mooi rood zijn, groen, lekker blauw of kalmerend paars. Er zijn zoveel opties. Ook zijn er de flitse neon kleuren voor een top feestje. Er zitten daartussen nog veel meer opties. Zo is het mogelijk om de meest mooie kleuren te kiezen die bij je stemming passen.

    Alles op de juiste tijd

    Het is prettig om de lampen volgens een vast tijdschema aan te laten gaan en weer uit te schakelen. Het dan niet meer nodig om zelf de lampen aan of uit te zetten. Het is ook mogelijk om het af te stemmen op de zonsondergang. Hierdoor lijkt het alsof er altijd iemand in huis is. Het schrikt inbrekers af. Ook wanneer je er niet bent gaan de lampen immers aan en uit. Vervolgens is het ook nog mogelijk om de slimme verlichting te koppelen aan andere slimme apparaten zoals de slimme beveiligingscamera, de slimme thermostaat of de slimme rookmelder.

    Een breed assortiment bij Nedis Smartlife

    Er is een zeer breed assortiment van lampen, sensoren, camera’s, schakelaars en contactdozen van Nedis. Hierdoor is het mogelijk om de woning nog slimmer te maken. Het is prettig om de slimme producten met elkaar te koppelen.

    De opties van de Smart plafondlampen van Nedis

    De opties zijn zeer ruim. Zo is het mogelijk om de lichten te dimmen en ook om de kleuren te veranderen. Geniet ook van het minimalistische ontwerp. De dunne en strakke aluminium randen zijn minder dan 4 centimeter. Het past hiermee in ieder interieur. Het is heerlijk om de lampen van warmwit naar koel wit te veranderen. Het is eenvoudig op afstand te bedienen met de Nedis smartlife app die gratis is te downloaden. Alle opties bij elkaar maakt het tot een zeer prettige en functionele plafondlamp. Het is daarom ook niet vreemd dat steeds meer mensen voor deze plafondlamp kiezen van Nedis. Ben jij opzoek naar producten van Nedis? Dan ben jij bij Smartbright.nl natuurlijk aan het juiste adres!

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen