Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Wij helpen je graag met zoeken.

   Heb jij vragen of krijg jij graag advies? Vraag het onze klantenservice!

   Naar de klantenservice

   Woox

   As er een merk is dat slimme IoT en AI producten levert, dan is het wel WOOX. Voor alles heeft WOOX wel weer een hoogwaardige en slimme oplossing beschikbaar, oplossingen die ook altijd zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien houdt WOOX de producten zeer betaalbaar. Daarmee is meteen ook een verklaring gegeven voor de groeiende populariteit van de Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   As er een merk is dat slimme IoT en AI producten levert, dan is het wel WOOX. Voor alles heeft WOOX wel weer een hoogwaardige en slimme oplossing beschikbaar, oplossingen die ook altijd zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien houdt WOOX de producten zeer betaalbaar. Daarmee is meteen ook een verklaring gegeven voor de groeiende populariteit van deze aanbieder die de producten ontwikkeld in China en in ons land een belangrijk distributiecentrum heeft.

   De producten van WOOX dienen altijd betaalbaar te zijn

   WOOX vindt een aantal zaken belangrijk. Zo dienen de producten, hoe geavanceerd ze dan ook zijn, altijd betaalbaar te zijn. Bovendien worden alle producten zo ontwikkeld, dat ze een lange levensduur hebben. Ze moeten simpelweg heel er lang mee gaan. Uiteraard is het primaire doel van de producten die WOOX levert om het in en om het huis veiliger en energiezuiniger te maken, terwijl je huis ook slimmer en meer comfortabel moet worden. WOOX werkt nauw samen met Tuya Smart, een bekende en sterk groeiende Smart Home Cloud provider. De producten van WOOX worden aangedreven door Tuya en dat maakt meteen dat de producten van WOX ook compatibel zijn met alle andere producten die werken met Tuya Smart. En dat zijn er nogal wat.

   Opvallend is ook de gebruiksvriendelijkheid van de WOOX producten

   Er is nog iets dat de producten van WOOX onderscheidt ten opzichte van die van andere producenten en dat is wel de gebruiksvriendelijkheid. Installeren kost je bij de producten van WOOX amper moeite. Vanuit de Play Store of de Apple App Store download je de speciale app voor WOOX, waarmee je vervolgens de apparaten kunt bedienen en beheren. WOOX ondersteunt bovendien spraakbesturing van Amazon Alexa en Google Assistant. Om het je gemakkelijk te maken heeft WOOX je via de app directe toegang geboden tot deze service, die dus al voor je geïntegreerd is in de WOOX Home applicatie.

   Voor de beste binnen- en buitencamera’s en perfecte verlichting

   Ook IFTTT wordt door WOOX van harte ondersteund en gemakshalve worden de producten die het merk levert onderverdeeld in de divisies opladen/stekkers, verlichting en camera’s. Zo kun je toch wat overzicht houden binnen het riante aanbod van producten dat WOOX te bieden heeft en die allemaal zeer de moeite waard zijn. De meest gangbare en meest gebruikte producten van WOOX zijn zonder enige twijfel de stekkers, switches en sockets, zoals ondertussen ook de smart bulbs en de kleurrijke led-strips van WOOX alom bekend zijn. Dat geldt zeker ook voor de camera’s die zowel binnen als buiten toepasbaar zijn.

   Een hub is niet nodig en de bestseller is prima te dimmen

   Een van de bestsellers van WOOX vinden we terug in de divisie verlichting in de vorm van de smart bulb R4559 E27. En dat is niet voor niets, want deze verlichting biedt een ongekend groot palet aan kleuren. Bovendien kan deze smart bulb samenwerken met Alexa van Amazon en is een hub niet nodig om deze lamp perfect te laten functioneren. Je bedient de lamp vanaf elke gewenste locatie en de verlichting is uiteraard prima te dimmen.

   Heb jij vragen? Stel die dan aan onze specialisten!

   Omdat wij, bij Smartbright.nl, als doel hebben om Nederland binnen korte tijd zo 'slim' mogelijk te maken hebben wij een x-aantal slimme koppen voor je geregeld die ook jou graag helpen bij het beantwoorden van vragen en het maken van keuzes. Hoe je deze slimme koppen bereikt? Door een mailtje te sturen naar [email protected]!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »