Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jordy - Vrijdag 17 December 2023

  Zo integreer je smarthome toepassingen in je huis

  De wereld wordt steeds digitaler. Technologie is tenslotte niet meer weg te denken uit ons wereldbeeld. Het maakt het leven bovendien veel makkelijker. Van spraakgestuurde handelingen tot slimme verlichting en innovatieve beveiligingssystemen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Lijken deze smarthome toepassingen jou wel wat? Lees dan deze blog om precies te weten hoe je dit kunt integreren in je woning. 

  De voordelen

  Smarthome toepassingen bieden heel veel voordelen voor iedereen. Het vergroot namelijk het comfort in je huis omdat het erg efficiënt werkt. Sommige smarthome toepassingen zijn zelfs duurzamer en dragen bij aan energiebesparing. Je kunt je leefruimte aanpassen aan jouw persoonlijke levensstijl. De automatisering van bepaalde dagelijkse taken, maakt het leven veel gemakkelijker. Hoe ideaal is het om 1 ding te zeggen of uit te voeren, waardoor alles zich meteen aanpast aan jouw dagelijkse routine? De lampen op de juiste stand en de radiator op de juiste temperatuur. Vooral als je bezig bent met een verbouwing van je woning, is het slim om meteen smarthome toepassingen te integreren. Als je een aannemersbedrijf inhuurt, kun je aangeven wat jouw wensen zijn. Zij kunnen ervoor zorgen dat al jouw wensen uitkomen door met BIM te werken. Wat is BIM? Met Building Information Modeling wordt het project dat uitgevoerd wordt, eerst op de computer gebouwd. Het ontwerp wordt virtueel gemaakt, zodat je kunt zien of het ontwerp klopt. Hiermee zie je precies hoe de smarthome toepassingen in jouw huis geïntegreerd kunnen worden! 

  Een succesvolle integratie

  Een succesvolle integratie van smarthome toepassingen in je woning begint met het stellen van prioriteiten. Hoe ziet een gemiddelde dag er bij jou uit? Welke dagelijkse gewoontes kun je nog gemakkelijker maken door middel van slimme apparaten? En op welke gebieden zijn deze toepassingen mogelijk en zinvol? Door dit te bedenken en te bespreken met een eventuele aannemer, weet je wat je kunt verwachten. Je aannemer kan vervolgens alle wensen toepassen in een ontwerp en het BIM-model aan een CDE koppelen, waarmee alle belangrijke gegevens rond het project beheerd kunnen worden. Hierbij is het ook belangrijk om betrouwbare en kwalitatieve slimme apparaten aan te schaffen, zodat je er lang plezier van kunt hebben. 

  De handigste apparaten

  Maar wat zijn nu handige smarthome apparaten die je in je woning kunt toepassen? Je kunt hierbij denken aan slimme verlichting, die je zo instelt zodat deze helemaal meedraait met jouw dagelijkse routine. Dit kan iets simpels zijn, zoals een lamp die gaat branden op basis van bewegingsdetectie. Maar ook kun je de lamp koppelen aan Google Assistent, waardoor je maar één woord hoeft te zeggen en de lamp al doet wat je vraagt. Bovendien is het bij slimme apparaten vaak ook mogelijk om ze aan andere apparaten te koppelen. Zo kun je alles in één keer bedienen!

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen