Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Rosanna van Dam - Woensdag 21 Juli 2020

  Wat maakt een slimme wasmachine nu eigenlijk zo slim?

  Steeds meer apparaten worden innovatiever en slimmer. Voor de wasmachine geldt hetzelfde. Er is nu ook een slimme wasmachine. De slimme wasmachine kent verschillende functies die het wassen nog eenvoudiger maken. Denk aan het koppelen van de wasmachine aan je smartphone of tablet. Wanneer de was klaar is krijg je dan automatisch een bericht. Ook is het mogelijk om de wasmachine op afstand aan te zetten. De wasmachine kun je dan aanzetten voordat je naar huis gaat. Wanneer je thuis komt kun je hem leeghalen en in de droger doen.

  De beste slimme wasmachines van dit moment

  Er zijn verschillende keuzes als het gaat om slimme wasmachines. Siemens en Samsung lopen voorop in de ontwikkelingen. De Siemens smart wasmachine is trouwens de goedkoopste keuze, die wij adviseren. Een zeer uitgebreid model smart wasmachine is de Candy CSS4. De Miele wwe 660 wcs is ook een slimme wasmachine. Het is een aanrader. Het is mogelijk om hier volop van te genieten.

  Zie in onderstaand filmpje hoe je de Siemens slimme wasmachine verbind met het netwerk;

  Waar moet je op letten bij het kopen van een slimme wasmachine?

  Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten als je een slimme wasmachine wilt gaan kopen. Het energielabel is een factor om op te letten. De wasmachines van vandaag de dag zijn steeds zuiniger ontwikkeld. De A+++ variant is de meest zuinige optie. Het scheelt niet alleen in de portemonnee. Het is namelijk ook beter voor het milieu.

  De slimme functies

  Let ook goed op welke slimme functies op het apparaat zitten. Zo zijn er de slimme wasmachines welke sneller wassen dan de oudere modellen. Kijk welke functies er zijn. Kan de slimme wasmachine bijvoorbeeld bedient worden vanaf een smartphone of met een Google Nest Mini? Ook is het goed om naar de binnenkant van de trommel te kijken. Zorg dat de kleuren mooi blijven en er weer mooi uitkomen. Wat is trouwens het laadvermogen? Het is goed om bij een gezin een laadvermogen van 9 kilo te nemen. Dan is er nog het geluidniveau. Een slimme wasmachine is erg stil.

  De garantie van de slimme wasmachine

  Natuurlijk is het ook goed om te kijken naar de garantie. Hoe lang is de garantie? Is het een pick-and-drop garantie? Welke service mag je van de verkoper verwachten? We gaan er niet van uit dat er iets kapot gaat. Het is echter wel slim om hier rekening mee te houden als er wat kapot gaat.

  Waar koop je jouw smart wasmachine?

  Er zijn verschillende plekken waar je een slimme wasmachine kunt aanschaffen. Je kunt naar een winkel gaan. Hier krijg je meer uitleg. Wanneer je op zoek bent naar de laagste prijs dan is het natuurlijk goed om op het internet rond te kijken. Bekijk welk model je graag wilt kopen om vervolgens op zoek te gaan naar de beste aanbieder. Kijk hier naar de prijs en ook naar de service die je mag verwachten. Uiteindelijk gaat het om het totaalplaatje van prijs, kwaliteit en ook service plus garantie. Hierna kun je volop genieten van de slimme wasmachine.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen