Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jesse van der Laan - Vrijdag 19 April 2021

    Wat is "Kelvin" aangegeven bij slimme verlichting?

    Niet iedereen koopt elke dag verlichting, laat staan slimme verlichting. Bij Smartbright.nl begrijpen we dit en dus leggen wij graag alle verschillende elementen aan u uit. In deze blog richten we ons op Kelvin. “Wie?”, horen we u denken. In dit geval gaat het echter niet om een persoon…

    Het licht iets zachter zetten

    Een tijd geleden was het helemaal hip om de verlichting te dimmen. Niets was beter dan aan het knopje op de muur draaien en de verlichting die zachter ging branden. Tegenwoordig, bij moderne verlichting, is de verlichting niet alleen dimbaar, maar heeft het ook een in te stellen lichtkleur en dimt de verlichting automatisch naar een warmere kleur wanneer u omlaag dimt. Een stap verder dus!

    Kelvin?

    Maar wie of wat is toch die genoemde Kelvin? Nou, Kelvin is een eenheid die de warmte-kleur van verlichting aangeeft. Is de Kelvin-waarde van verlichting tussen de 2000 en 3000? Dan hebben we het over warm witte verlichting. Is de waarde tussen de 3000 en 4000? Dan spreken we over normaal licht. Is de genoemde Kelvin tussen de 4000 en 6000? Dan hebben we te maken met koud licht.

    Let hierop bij kopen verlichting

    Bent u van plan om slimme verlichting aan te schaffen? Let dan dus ook goed op welke Kelvin’s deze verlichting precies kan verzorgen. In veel gevallen is het namelijk wenselijk om meerdere standen te kunnen gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende sferen die u in huis zou willen realiseren.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen