Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Derk van der Spek - Donderdag 21 Mei 2021

  Wat is de Soli-chip van Google?

  Onlangs is de nieuwe Google Nest Hub 2 gereleaset door Google. Eén van de grote nieuwigheden aan dit apparaat is de Soli-chip die Google hierin heeft verwerkt. Maar wat is de Soli-chip van Google nu eigenlijk precies? Wij leggen het je graag uit in dit artikel. Wel zo makkelijk!

  Waar dient de Soli-chip precies voor?

  De Soli-chip is een chip die speciaal is gebouwd om gebruikers van dergelijke apparaten op het kleinste detail te kunnen volgen. Door deze chip is het, voor bijvoorbeeld de Google Nest Hub 2, mogelijk om gebruikers te volgen wanneer zij zich voor het device bevinden en handgebaren maken. Hoe nauwkeurig dit precies gevolgt kan worden? Dit nieuwe systeem is in staat om bewegingen die kleiner zijn dan een millimeter bij hoge snelheden te volgen. Een enorme verbetering waarmee minstens net zoveel nieuwe mogelijkheden aan functionaliteiten tevoorschijn komen.

  In welke devices kan de Soli-chip worden verwerkt?

  Omdat de Soli-chip van zichzelf heel klein is, lees ongeveer 8x10mm, is het mogelijk om de chip in enorm veel apparaten te verwerken. Niet alleen statische devices zoals een Google Nest Mini of een Google Nest Hub zouden een dergelijke chip dus kunnen bevatten, maar ook 

  Wat maakt de chip mogelijk?

  De Soli-chip zorgt ervoor dat Google aan de slag kan met het zogeheten Motion Sense. Motion Sense maakt bijvoorbeeld gebarenbediening voor media mogelijk in de apparaten van Google Nest - u kunt nu audio- en videostreams afspelen en pauzeren met handgebaren in plaats van spraakopdrachten of, aangezien het een slim scherm is, tikken op het scherm.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen