Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Noa de Jong - Zaterdag 26 April 2021

    Waarom ook jij een slimme tafellamp wilt hebben

    Wanneer je naar het woord tafellamp kijkt, dan is dit meteen een beetje een suf woord. Een tafellamp hoeft echter helemaal niet suf te zijn. Sterker nog, een slimme tafellamp kan een echte toevoeging zijn aan jouw woning en zelf jouw leven. Hoe en waarom dan? Dat leggen wij, van Smartbright.nl, je graag uit in deze blog!

    Het veranderen van kleuren

    Creëer de gewenste sfeer in elke kamer van je woning met stijlvolle slimme verlichting in de vorm van een tafellamp. De tafellamp kleurt je muur met strijklicht en geeft zachte achtergrondverlichting voor een subtiel, uniek effect. Wil jij romantisch tafelen of wil je functioneel licht om in te werken? Met één druk op de knop of met één voice-command heb je dit al voor elkaar.

    Niet meer lopen naar het lichtknopje

    Los van of we het hebben over een slimme tafellamp is slimme verlichting in het algemeen al een hele verrijking in het woongemak. Waar voorheen elke lamp aan- en uitgezet diende te worden met een specifiek lichtknopje ergens in huis is dit nu mogelijk vanuit ‘de luie stoel’. Nooit meer opstaan om de lampen naar wens in te stellen. Dit is simpelweg verleden tijd!

    Een tafellamp is meer dan alleen een tafellamp

    Alhoewel de naam het wel doet vermoeden is een tafellamp niet alleen geschikt voor plaatsing op een eettafel. Het kan namelijk ook zo zijn dat de lamp wordt gebruikt op het nachtkastje, het dressoir of zelfs op het tv meubel. Waar je de lamp plaatst is dus helemaal “up to you”.

    Koppelen aan de rest van je smart home

    Ons advies? Koppel de smart tafellamp aan de rest van jouw smart home. Heb je nog geen andere smart home producten in huis? Ga dan vooral op onderzoek uit hoe smart products jouw leven in huis zouden kunnen verrijken. Heb je hier hulp bij nodig? Dan staan onze specialisten graag voor je klaar.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen