Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jim van der Velden - Dinsdag 26 November 2021

    De voordelen van een curved monitor

    Niet iedereen koopt elke dag een nieuwe curved monitor en dus is het zaak om rekening te houden met een aantal zaken om zo te voorkomen dat je een miskoop begaat. Gelukkig hebben wij, van Smartbright.nl, al een en ander aan belangrijke aspecten voor je op een rijtje gezet. In dit artikel zullen wij je meer vertellen over het stukje waarom en wat de voordelen van een curved monitor precies zijn. Wel zo makkelijk!

     

    Wat is een curved monitor?

    Misschien een beetje een gekke vraag wel "wat is een curved monitor?", maar toch zouden wij dit eerst nog even extra toelichten. Uiteraard is een curved monitor een computer beeldscherm dat gebogen is. Maar hoe weet je nou hoe erg dit scherm precies gebogen is en waar moet je op letten? De buiging van het scherm wordt over het algemeen aangeduid met de "R". Hierbij geldt dat hoe lager het getal "R" is, hoe krommer het scherm zal zijn. Misschien wat gek, maar een scherm van 2000R is dus minder erg gebogen dan een scherm van 1000R. 

     

    Extra scherp

    Curved monitor kopen?

    Ben jij op zoek naar een curved monitor? Dan ben jij bij Smartbright.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment tegen scherpe prijzen is Smartbright.nl dé specialist op het gebied van muizen.

    ✔ Gaming muizen ✔ Veel bekende merken

    Bekijk curved monitoren!

     

     

    Wat zijn de voordelen van een curved monitor?

    Maar waarom kiezen mensen nu eigenlijk precies voor een curved monitor in plaats van een reguliere monitor? Dit komt uiteraard door een x-aantal voordelen die deze curved modellen met zich meebrengen. Wij zien hierin gedoken en sommen hieronder alvast enkele voordelen voor je op.

    Minder bewegen met het hoofd

    Omdat het scherm als het ware om de gebruiker heen gebogen is betekent dit dat de gebruiker minder met het hoofd hoeft te draaien om alles te kunnen bekijken. Dit resulteert vervolgens in een vermindering in klachten in de nek en de ogen. Voor het fysieke aspect op kantoor is dit dus een écht voordeel.

     

    Meer zien in één oogopslag

    Een ander voordeel van een groot curved scherm is dat je meerdere dingen naast elkaar kunt zetten op het scherm. Op deze manier kun je dus in één oogopslag twee programma's (of meer) bekijken. Dat is wel heel makkelijk!

    Schrijf je in voor de Bright Community!

    Loop jij echt warm voor alles wat met smart home te maken heeft of wil jij graag jouw woning naar de 'next level' brengen? Dan is de Bright Community iets voor jou! Blijf op de hoogte van het laatste smart home nieuws, ontvang handige stappenplannen, uitleg rondom alles wat met smart home te maken heeft en scherpe aanbiedingen. Helemaal voor niets!

    *Ps. Wij houden ook niet van spam. Maak je dus vooral geen zorgen!

    Voor de échte gamers

    Een curved monitor wordt vaak ook wel gezien als een gaming monitor. Waarom? Omdat door het gebogen scherm je nóg beter kan verdwijnen in die shooter of in de race. Ideaal!

     

    Advies curved monitor van onze specialisten

    Heb jij nog vragen over de producten die je op deze pagina ziet of krijg jij graag eerst een stukje persoonlijk advies alvorens je overgaat tot het kopen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je maar wat graag met het oplossen van jouw vraagstuk.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen