Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 27 Oktober 2023

    Starten met een slim huis? Dit zijn de tips voor beginners!

    Een smart home oftewel een slim huis, is het huis van de toekomst als we alle berichtgevingen mogen geloven. Toch kan het voor veel mensen wel als een drempel voelen om hiermee te starten. De eerste vraag die gaat leven is vaak; waar begin je? Het is in veel gevallen een ‘bomen, bos kwestie’. Maar dat hoeft niet zo te zijn, bij een geleidelijke overgang van een gewoon huis naar een slim huis zul je al snel merken dat het vaak eenvoudiger is dan dat je in eerste instantie dacht. De eerste tip is dan ook om geleidelijk aan alle innovaties te wennen en dit stap voor stap te implementeren. Waar je mee kunt starten? Hier wat beginnertips!  

    De basis 

    Eigenlijk alle innovaties op het gebied van een slim huis worden gecoördineerd vanaf een telefoon. Het is dan ook aan te raden om bijvoorbeeld een goede Samsung telefoon aan te schaffen en vanaf daar alles te installeren en implementeren. Wanneer je gaat voor een bekend merk zoals Samsung, weet je in ieder geval zeker dat je een betrouwbaar merk hebt waar alle andere apps en technologieën op aan te sluiten zijn. Ook is het slim om een recent uitgebrachte telefoon te nemen, dan ben je namelijk voor de komende jaren ook klaar. Een ouder model wil soms niet meer updaten waardoor je bepaalde apps niet meer kunt gebruiken. Dus gun jezelf een fijne basis om je slimme huis vanaf aan te sturen en ga voor een goede en betrouwbare Samsung Smartphone.  

    Veiligheid voorop 

    Een eenvoudige innovatie in je huis die het direct een stukje slimmer maakt, is de zogenaamde slimme deurbel. Dit is één die vrij eenvoudig te installeren is en waar je veel profijt van gaat hebben. Zo kun je door de kleine camera in een slimme deurbel live vanaf je telefoon zien wie er voor je deur staat. Ideaal wanneer je ’s avonds wel eens twijfelt of je de deur open moet doen of niet. Ook kun je communiceren door je telefoon en de slimme deurbel, hiermee mis jij nooit meer een pakketbezorger en kun je direct aangeven waar hij of zij het pakketje mag neerzetten. Een mooie eerste stap die zowel functioneel als veilig is.  

    Altijd op temperatuur 

    De thermostaat aansluiten op je smartphone is ook een vrij eenvoudig proces, waarbij je in veel gevallen vanuit je leverancier ook nog eens ondersteuning kan krijgen. Hiermee kun je op afstand je verwarming aan- en uitzetten. Dit is niet alleen heerlijk comfortabel wanneer je na een lange dag thuiskomt, maar ook energiezuinig. Wederom een onderdeel van je slimme huis wat op meerdere vlakken een winst gaat opleveren.  

    Kortom, een smart home met slimme apparaten ontwikkelen hoeft niet te betekenen dat je alles van de één op de andere dag omgooit. Zie het als een proces waar je iedere keer een stapje verder in gaat. Zie het daarnaast vooral ook als iets leuks en positiefs waar je vele voordelen mee kunt behalen. En waar je in het duister tast; vraag vooral om hulp! Vaak zijn mensen zeer bereid dit te geven en jou mee te nemen in deze wondere wereld van innovatie.  

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen