Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk van der Spek - Zaterdag 26 Mei 2020

    Introductie: Smart LED Filament lampen van Nedis

    Het is geweldig om unieke verlichting in huis te hebben met een gelikt ontwerp. Wanneer de lamp daarnaast ook nog eens een slimme lamp is, is het helemaal compleet. Nedis is een merk welke verschillende slimme lampen heeft ontwikkeld, die er geweldig uitzien. Het is een LED filament lamp welke de warme verlichting geeft welke je vroeger in huis had. De lampen van toen waren duidelijk niet zo energiezuinig en slim als deze Nedis lampen. Ze hebben verschillende formaten en kleuren waarmee het mogelijk is om de juiste smart lamp te kiezen.

    De voordelen van de Nedis Filament LED lampen

    De LED lampen Filament kennen verschillende voordelen. We sommen ze graag voor je op;

    • De slimme lampen zijn eenvoudig te gebruiken met een Wifi verbinding.
    • Het ontwerp is zeer elegant met de kenmerkende transparante glazen lampen.
    • Het is een smart LED filament lamp die gezien mag worden.
    • De lamp is dimbaar (er is geen aparte dimmer nodig).
    • De smart lamp is te koppelen aan Amazon Alexa of Google Assistant.
    • De lamp is via een app of met de stem te bedienen.
    • De smart life app is gratis.
    • De verlichting is gemakkelijk te programmeren.

    Zorg voor de juiste sfeer in huis

    Het is heel gemakkelijk om de lampen af te stemmen op iedere gewenste situatie. De lampen zijn dimbaar en heel goed in te stellen met de app. Er zijn verschillende voorgeprogrammeerde scenes. Je kunt ook je eigen settings instellen en een eigen naam geven. Het is niet nodig om een externe dimmer te kopen. Scheelt je weer in de portemonnee. Ook hoef je de externe dimmer niet te monteren.

    Stel de Smart Led Filament lamp van Nedis gemakkelijk in

    Je hebt eigenlijk geen technische kennis nodig om deze smart LED lampen te gebruiken. Met de Nedis smart Led filament lamp, de app op je telefoon en een Wifi verbinding kun je het allemaal regelen. Je pakt de lamp er simpelweg bij en verbindt deze met de app op je smartphone. De lamp zal in het overzicht verschijnen als de lamp verbonden is met het Wifi. Nu kun je de lamp aanzetten en uitzetten. Ook kun je de lamp dimmen. Het is mogelijk om de lamp ook te bedienen met een spraakopdracht via Amazon Alexa of Google Assistent. Het is ook mogelijk om de verlichting af te stemmen op de zonsopkomst en ondergang. Door gebruik te maken via de scènes is het heel gemakkelijk om de juiste verlichting te gebruiken bij iedere situatie met een druk op de knop.

    De app

    De applicatie Smart home maakt het mogelijk om de Nedis Smart Led Filament lampen eenvoudig te bedienen. Het is mogelijk om meerdere lampen aan de app te koppelen. Ook kun je gebruik maken van andere Smart Life producten en deze via de app bedienen. Het is een eenvoudige manier om je leven gemakkelijker en eenvoudiger te maken. Daarnaast wordt je leven ook een stuk leuker.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen