Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Dirk van der Spek - Maandag 24 Juli 2020

  Introductie: De smart home producten van Imou

  Graag introduceren we het smart home merk IMOU bij je. Het merk trok ons erg aan en we zijn een kijkje gaan nemen. IMOU maakt slimme apparaten. Een slimme binnencamera is erg betaalbaar van IMOU. Het was de reden om een nader kijkje te nemen bij dit merk. Is het een goede keuze? Is het een veilige keuze? Is het een betaalbare keuze? 

  Welke slimme producten heeft IMOU? 

  Laten we kijken welke producten er zijn van IMOU. Ze hebben veiligheid voorop staan zien we. Het is mogelijk om de slimme camera’s via een app te bedienen. Het is zo ook mogelijk om de beelden dag en nacht te bekijken. Het is ideaal. Daarnaast hebben ze ook slimme deursloten en slimme sensoren. Het gaat dus om slimme camera’s, slimme sensoren, slimme deurbellen en ze hebben ook slimme deursloten. Alle slimme producten van IMOU kunnen eenvoudig met elkaar gekoppeld worden. Ze werken samen vai de IMOU cloud. 

  In contact blijven met je huis

  Het is heel gemakkelijk om met de producten van IMOU in contact te blijven met je huis. De producten kunnen eenvoudig gekoppeld worden met je smartphone. Hiervoor is er een app gemaakt. De privacy is ook goed afgedekt bij IMOU. Ze maken gebruik van encryptie die ook door banken gebruikt wordt. Het is dus een veilige smart home aanbieder. 

  De IMOU Cloud

  Het is mogelijk om de slimme apparaten van IMOU eenvoudig te koppelen en te beheren via de IMOU app. De App werkt via de IMOU Cloud. De Cloud staat in contact met je smartphone. Hiermee kun je dan meekijken met de slimme camera’s. Ook krijg je een notificatie als er een beweging wordt waargenomen met de slimme sensoren. De slimme sensoren kunnen op verschillende manieren ingesteld worden. Daarnaast kun je in de cloud ook oude beelden terugkijken. Het is niet nodig om hier een heel duur abonnement voor te gebruiken. 

  De koppelingen 

  De IMOU slimme producten kunnen gekoppeld worden aan de spraakassistenten van Google en Alexa. Het is dus mogelijk om gebruik te maken van Google Nest en Amazon Echo smart. Ook kun je commando’s toevoegen via IFTTT. Het gaat hier om If this then that. Wanneer situatie A zich voordoet dan wordt er actie B ondernomen. 

  Kies ook voor de IMOU producten 

  Het mag duidelijk zijn dat we achter de kwaliteit van de IMOU producten staan. Het is een goed merk wat zich specialiseert op de smart home markt. Het is een merk met een viertal smart producten op dit moment. We zijn ervan overtuigd dat dit snel zal toenemen. Hiermee zal het merk alleen maar verder gaan groeien. Zeker als er meer slimme apparaten bijkomen. Ook zien we dat de beschikbaarheid in steeds meer webshops en winkels toeneemt. Het is een merk wat in opkomst is en zeker haar deel van de smart home markt gaat veroveren. Bekijk gewoon wat de slimme producten van IMOU voor jouw huis kunnen betekenen. 

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen