Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Rosanna van Dam - Vrijdag 20 Juli 2020

    Introductie: De slimme verlichting van Marmitek

    Het is heerlijk om de ruime keuze aan slimme verlichting te zien. Een van de eerste slimme lampen is de Philips Hue geweest. Er is echter nog meer onder de zon. Het Nederlandse merk Marmitek bijvoorbeeld. Ze hebben een uitstekend assortiment Glow lampen. De lampen kun je eenvoudig aan ieder Wi-Fi netwerk koppelen. Hierna zijn ze te bedienen met een app op je smartphone. Het mooie is dat er geen hub of bridge nodig is. Daarnaast is er een ruime keuze van fittingen beschikbaar. Ook is er een ruime keuze aan soorten licht.

    De voordelen van Marmitek verlichting

    Het grootste voordeel van Marmitek verlichting is dat het plug & play is. Het is niet nodig om een bridge of een hub te gebruiken. Het is dus heel gemakkelijk om de lampen van Marmitek te installeren en te gebruiken. Er is geen extra cloud nodig. Het is mogelijk om snel de juiste verlichting te gebruiken. Het is daarnaast ook nog eens zo dat het allemaal erg betaalbaar is. Ook wel een prettige gedachte. Het is mogelijk om uit meer dan zestien miljoen verschillende kleuren te kiezen. Het is mogelijk om de kamer helder wit te kleuren of gezellig warm. Het is ideaal om zo altijd de juiste sfeer in je huis te krijgen. De lampen zijn er in de fittingen van E14, E27 en GU10.

    Decoratief, handig en slim

    De Marmitek lampen zijn niet alleen slimme lampen. Het zijn ook lampen die goed binnen ieders interieur passen. Zo De lampen zijn mooi aan te passen aan de kleur van de kamer. Doordat de lampen in alle fittingen passen is het mogelijk om iedere lamp slim te maken.

    Goed voor het milieu

    De designs van de lampen zijn erg mooi. De Marmitek lampen zijn daarnaast ook nog eens goed voor het milieu. Zo heeft het een vermogen van 6 watt. Het heeft dezelfde lichtopbrengst van een normale lamp met 40 watt. De Glow MO heeft een vermogen van 9 watt wat te vergelijken is met een normale lamp van 60 watt.

    De app bij de lampen

    De Marmitek lampen zijn via de Smart Me App te bedienen. Het is een app welke gratis beschikbaar is voor de Apple apparaten en ook de Android toestellen. Het is een ideale app om de verlichting vanaf iedere plek in de wereld te bedienen. Ook vanaf de bank kun je nu de verlichting bedienen. Vindt jij het toch nog teveel moeite om de lampen te bedienen met jouw smartphone? Dan koppel je de Marmitek producten eenvoudig aan Google Home om vervolgens via bijvoorbeeld een Google Nest Mini spraakgestuurd de verlichting aan te zetten, uit te zetten of te dimmen.

    Haal meer uit jouw smart home

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen